Navštíveno 424x

06.03.2006, 06:01 |
spd zajimalo by mě jestli je nakej podstatnej rozdil v klasickejch kulatejch koaxech a ovalech ..myslim ohledně kvality zvuku atak...nevim proč ale nemam vnich moc důvěru :) zbytečně ????
No většinou tam jde pouze o plochu membrány,klasické 16tky nepokrejou takovou plochu jako ovál v rozměru 7x5 palců,a zase 20tka koax přehraje 7x5,a to můžeš do nekonečna stoupat v rozměrech :o))))
Použij takové,které se ti více do auta hodí,které budou sedět výkonostně na tvůj zesik...O kterých si zjistíš kvalitu jejich přednesu apod..
Nedůvěřovat oválům je neopodstatněné...
I když je fakt,že já jsem se jim také snažil vyhnout,ale šlo jen o tvar,ne že by hrály hůře:o)
Ale pokud už to myslíš trochu vážně,mrkni po nějakých kompech,tam je to o něčem jinym...I když ty je asi chceš asi do zadu na dokreslení..
Nadhod svoji představu a něco se pokusím poradit....

06.03.2006, 17:12 |
spd no de prave o zadni plato takže sem myslel že kompa se tam moc nehodi...bude tam zeso BOA9000 :) a na ten pichnu DP12 + naky ty koaxy či ovaly...

06.03.2006, 17:23 |
spd co třeba dcx 690 ??
co takhle 7x10" ovaly? kdyz uz, tak uz :-)
[ Link ] ten Boa je dokaze rozhejbat...
JJ Milan ti poradil good,ty jsem ti také původně chtěl nadhodit....
Ty jsou mocinky fajn..Ten BOA pohoda.
Milane nejsou to ty ovály,jak zvítězily v nějakém testu??Víš jak jsem je asi před rokem chtěl:o)Nebo si to pletu s R1070?????

07.03.2006, 18:43 |
spd a co ty DCX 690......na ty dls nemam :)
tak jako urcite je lepsí 16cm koax jak 5*7.
Taky mam jedny 7x10 ovaly a zvuk maji podle testu dobrej.Mac Audio Iron.

07.03.2006, 21:19 |
spd podle testu dobry ale co podle tebe :) ?