Navštíveno 670x

kluci prosím o pomoc,nehraje mi zesík a když jsem na něj koukal tak na něm svítí kontrolka PROTECTION (červená)....vím,že by měla svítit POWER (zelená) ,aby to hrálo....jenže jsem někam dal papíry od zesu a nevím kam.....neví někdo co by to mohlo být???díky za radu

06.03.2006, 14:44 |
clown treba zkrat na kabelech .. treba k repro ... :o))
fakt?nestraš.....to mě pos...to bude zase práce :-(
no a nebo taky klidne spalenej zdroj atd, ale nejdriv se mrkni na kabely k repro a cinche, jestli nejsou nekde slusly
jo nejjednodussi cesta zkus poodpojovat jedn po druhem kabely treba zhasne a uvidis a nebo mne se stalo ze sem mel spatne utazenou svorku na baterii zaoxidovala a byl stejny problem

06.03.2006, 19:56 |
Pagoš ZDENDA: Už si to vyřešil?
Pagoš:nevyřešil,auto bude až zítra,tak na to mrknu.....teď je na dílně a vysouší se (podlaha) :-)

06.03.2006, 20:44 |
Pagoš ZDENDA: Jestli chceš, mrknu se Ti na to :-)
eventuelni oprava,pokud bude opravdu problem v zesiku ,je mozna u me..
Ahoj
Vsechno odpoj, nech jen napajeni - zapni- nesviti- problem bude smerem k reprakum. - sviti- zkus zkontrolovat napajeni- jestli nepomuze ani tohle bude problem uvnitr.
resil jsem to u zakaznika pred tydnem a mel spatne tranzistory :-((

07.03.2006, 12:11 |
ales4 jednou se mi tohle rosvitilo pri tom byla vevnitr asi nakondenzovana voda, vyvetral jsem a ok
to všem: kluci závada nenalezena :-( .....pojistky OK,repráky taky,kabely v pořádku,nikde se nic nepotkalo a není nic zkřížené,kontakty OK i u baterie,vydoloval jsem i rádio a nic,odpojil jsem vše jak říkal táta Baldy a zjistil jsem akorát,že do zesu mi proud (od baterky) jde a kostra je taky OK......akorát nevím,jestli ty cinche z rádia do zesu jsou OK,nevím jak to zjistím,ale tím to asi stejně nebude...............a s tou vodou,no nevím...zesík je tam uchycen na boku (na stojáka)........už dál nevím,ale asi to teda bude zesík (jo a udělalo to z ničeho nic).....
hmm,tak je neco KO v zesu,viz moje nabidka nahore....