Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zes do feldy kombi

o Navštíveno 274x o
o 06.03.2006, 20:32 | michall
Poradíte mi někdo - sháním inspiraci. Umístění nejspíš vzadu na boku v prolisu u kastlíku, ale nevím, jak uchytit, abych nepřišel o ten kastlík. v podlaze ani na sedačce to nejde - zabírá to místo a sedačku potřebuju občas vyndat. dík

o 06.03.2006, 20:54 | Yawor
hehe to sem taky řešil, mam takový MDF bočnice jenomže tam se vejsou menší zesiky. Teď mam smůlu pač se mi to tam nevejde. Takže taky dumám, asi to vyjde na mdf dvojitou podlahu...
o 07.03.2006, 07:05 | michall
uvažuju o vyklápěcí bočnici, s dvojitou podlahou nedám do kufru to, co potřebuju.
o 07.03.2006, 09:32 | Yawor
no když felda je v tomhle na hov.., páč i tak je dost úzká a eště ji žůžit bočnicema. Ale zkusit to narvat do toho boku hned za sedačkama, tzn nechat ty původní a tohle dát až za kola... No bude to boj. Pokud na přijdeš na něco rozumného, dej vědět
o 07.03.2006, 11:35 | michall
Zatím vize ... deska chycená dole, vpředu a vzadu k bočnímu plastu a nahoře ke spoji bočního a horního dílu. asi uprostřed část se zesem na pantech, zesik dovnitř aby nebyl vidět a nepřekážel. teď řešim vedení kabelů přes ty panty
o 07.03.2006, 11:53 | Yawor
uvidím jak mi rozměrově vyjde box, asi udělám dvojitý dno hned pod něj za sedačky na úkor vejšky boxu. Ale asi bez pantů, natvrdo...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3009 sekund.