Navštíveno 286x

zdravim
zajímalo by mě jestli můžu na výstup z rádia na 1 reprák dát středový a výškový repro obráceně nafázované?
+ by byl plusem pro střed a zároveň by na něm byl mínus od vejšek
- by byl mínusem pro střed a zároveň ba na něm byl plus od vejšek
je takovéto zapojení možné ?? neporvou se?? vejškáče mají výhybku přímo na sobě a toto zapojení by bylo přímo u rádia takže před vyhybkou vejšek.

07.03.2006, 12:36 |
Chose Ja si myslim,že rozfázování není dobrý nápad.Je to jako bys měl v
reprobedně každý rapro zapojený jinak.Určitě pří poslechu poznáš rozdíl.
Jen můj názor ...

07.03.2006, 15:10 |
Kobra Ničeho tím nedosáhneš.U levných výškáčů to běžný,ale ani pokročilejší posluchač nepozná.Pořád stejně zkreslují a je to jakobys sypal špendlíky na plech.
bože, vydíš to?................
vidím vidím ale vidim jenom jednu odpověd a nic moc:))
takže můžu na jednom konektoru napojit vejškáč klidně obráceně a neuslišim rozdíl a ničemu jinýmu to vadit nebude??
je to uplna blbost, jdu z toho skoro do kolen, proc se na to nevykasles, nic tim neziskas, tohle je fakt hrozny...
spravne by to tak nemelo byt. nejaky rozdil tam uslysis, vsak si to vyzkousej, neni nad osobni zkusenost.

07.03.2006, 23:14 |
Kobra | Upraveno: 2006-03-07 23:19:04
Scream:Nech ho.Vždyť podle jeho dotazu začíná teprve přicházet na svět.Taky jsem o tom moc nevěděl a ptal se na každou kravinu.Jen mi pořád uniká důvod,co tím chce docílit.
existencex:Neber to jako urážku.Jen prostě neřeš tyhle základní pravidla a zaměř se třeba na kabeláž,kterou to chceš propojovat.Jo a pokud si náhodou rozházíš fáze i na středobasech,nebude to hrát vůbec.
ja si naopak myslim ze vubec neuskodi si kterekoli zakladni pravidlo sam vyzkouset ze plati :-) pak uz neni treba se ptat jaky ten zvuk je a jak velky rozdil to udela kdyz si to sam poslechne.
takova zkusenost vykoupena pouze nekolikaminutovym usilim vubec neuskodi, porad lepsi nez treba udelat bednu a pak zjistit ze musi mit nejaky definovany objem anebo natahat kabely a pak zjistit ze jsou nevhodne... :-)