Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nastavenie Repro

o Navštíveno 4376x o
o 05.08.2014, 19:49 | Respo
Ahojte chcem sa vás skúsenejších opýtať
1. akým spôsobom dokážem stiahnuť výškové repro ? strašne ich mám upišťané

Na výhybke sa nedá nastavovať útlm

Keď som otočil + / - výškového repro na výhybke nepocítil som rozdiel

na rádiu som sa to snažil cez EQ ale žiadna sláva nakolko ho nastavovať moc neviem ( možno je chyba iba tu )

A ďalší problém
2. Po súťaži mi bolo povedané že mi takmer vôbec nehrajú dvere a bolo mi odporúčené aby som si dvere ktoré mám kompletne vytlmené a uzavreté "otvoril" a tak som ich "otvoril" no výraznejšu zmenu nepocitujem
Aj som spred repro odstránil kritky no taktiež rozdiel nepocitujem ....
a čo ma najviac dostalo je že keď som na výhybke otočil + / - stredobasového repra tak buď som hluchý alebo som proste zaznamenal iba minimálny rozdiel ak vôbec nejaký

Repro : PHD FB 6.1 KIT PRO
( [ Link ] )
Rádio : JVC kd r921bt

Zosilňovač : SIGNAT RAMBO

Za každú radu vopred ďakujem

o 05.08.2014, 20:39 | ivls | Upraveno: 2014-08-05 20:41:28
A zvládá rádio aktiv?
Pokud ano, vyhoď vyhybky a zapoj do aktivu, pak utlumíš výšku na volume výškového pásma.

Aha ted jsem si všiml, že jsi hodil odkaz na rádio, ale nedíval jsem se na něho.
o 05.08.2014, 20:53 | Respo
nie nezvládne ...
a práve preto že poskúšam ešte niečo a ak nie tak mi iné neostáva a kúpim niečo čo zvládne najlepšie 3way aby som mohol do budúcna ísť ďalej
o 05.08.2014, 21:24 | ivls | Upraveno: 2014-08-05 21:26:14
Hmm, tak to máš potom trochu svázané ruce, ale kolikrát se tady v bazaru ukážou rádia, která 3 way aktiv umí za luxusní ceny, tak to chce pohlídat
o 05.08.2014, 21:37 | TommyDS
Respo: ako som ti hovoril, skus najst niekoho, kto by sa ti pozrel na zosik, je to uz starsi zosik, mozno by nebolo zzle prezriet kondiky, ci nie su vysusene, bo dynamika bola dost slaba, skoro sa nastroje zlievali, na hlase spevaka bolo citit skreslenie, cize ako keby chybala filtracna kapacita v zosiku ...
o 05.08.2014, 21:45 | Respo | Upraveno: 2014-08-05 21:48:16
ďakujem

TommyDS a môžem sa ťa opýtať na tvoj osobný názor ohladne toho zosika ? a teda je rozumné prípadne rentabilné ho opravovať ?

o 05.08.2014, 21:51 | TommyDS
Ako som hovoril, tak Signat RAM serie mali dosky velmi podobne starym Soundstreamom, za ceny ake sa daju tie zosiky teraz zohnat je to dobra volba, len ich treba prekontrolovat, ci su v 100% stave ... pokial je problem iba v kondikoch, tak oprava by nemala byt viacej ako 30-50 EUR (material + mala pracicka), za to ten zosik urcite stoji...
o 05.08.2014, 21:51 | TommyDS
Ako som hovoril, tak Signat RAM serie mali dosky velmi podobne starym Soundstreamom, za ceny ake sa daju tie zosiky teraz zohnat je to dobra volba, len ich treba prekontrolovat, ci su v 100% stave ... pokial je problem iba v kondikoch, tak oprava by nemala byt viacej ako 30-50 EUR (material + mala pracicka), za to ten zosik urcite stoji...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3237 sekund.