Navštíveno 5229x

21.08.2014, 15:38 |
zach Zdravím. Mám takový dotaz do pranice. Měl jsem možnost si poslechnout Lexus RX400h s Mark Levinsnem. Po přečtení plno věcí a plno recenzí a zkušeností s Levinsnem v Lexusu jsem měl obrovská očekávání co se týče zvuku (všude psáno jako nejlepší audio apod).
Po vlastním poslechu mám však na to svůj vlastní názor: hraje to krásně čistě v celém rozsahu, DSP funguje skvěle,hlasitost dostatečná a nahrávky ve stylu POP mu jdou dobře, ale jakmile jsem tam nacpal Slipknoty, tak jako žádnej zázrak. Já čekal, že si z toho stříknu do trenek a ono hovno - až mě překvapilo, že už jsem to slyšel párkrát zahrát líp, čistěji, méně zkresleně (hlavně při vyšší hlasitosti, kde to mělo tendence v Lexusu se to slévat dohromady).
Můj dotaz čili zní, jestli má někdo podobné zkušenosti a smíšené pocity nebo jsem já hluchý nebo ten slavný a opravdový nefalšovaný Levinson se nachází až v modelu LS (kde už se to tuším nazývá Reference a ne Premium)?
Mame RX 450h F-sport a taky nějaký jejich premium Sound system ML a jako na běžný poslech to je dostačující pro normální lidi :)
Ja jsem zhejckanej uz jinak,takze pro me to neni :)
Jinak ale stoji za zamyšlení se nad ti,ze Lexus se vzdy pořizuje v plné palbe a jedine příplatky jsou většinou kola a barva,jinak nic.
Potom mrkni na Audi,kde z ceny 1.2 mil jsi ke své spokojenosti najednou na 2mil.
Takze řekneme ze jako standardní ozvučení od Lexusu je to zase lukrativní oproti ostatním :)
to mas ako dynaudio v golfe/passate... je to pre 99,9% ludi dostatocne... a pre nas je to zbytocne si nahovarat, ze to staci :)
ja som v aute nasiel tiez premium soud system, teraz lezi v pivnici...
Mno, když si vezmu, že jen zesík od Mark Levinson stojí to co samotnej Lexus, tak bych řekl, že s Mark Levinson to bude mít společný jen název.
flicek: no ale zrovna u LSa ML není standard ;o)
ano mas pravdu lsko je jedinej model,kde si muzes priplatiti i tu hudbu,ale porovnej to s Audi nebo bmw a nebo MB :) Tam jsou priplatky v radu sta tisic,ale za hovna a Lexus ma hned plnou palbu,teda az na 600 radu :)
flicek: Já jen pro úplnost, jinak samozřejmě souhlas ;)