Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Názor na GZ GZHC 16neo

o Navštíveno 576x o
o 07.03.2006, 18:47 | Paczqo
má někdo zkušenost s těmahle repro ? jak hrajou ?

o 07.03.2006, 19:53 | Scream | Upraveno: 2006-03-07 19:54:18
slysel sem je sice jen v panelu, ne v aute, ale i to mi stacilo, jsou fakt děsny. pokud opomenu vykon, po zvukovy strance to byla děsná bída za dvojku se daj koupit zvukove lepsi repra. vedle byly nejaky podstatne levnější GZ a hrali líp jak tohle.
o 07.03.2006, 19:59 | Buča
Já osobně mám dvoje, bohužel zatím ne v autě ( vše se předělavá ), ale v podstatě znám dost lidí co je mají a jsou spokojeni. Když byly v tzv. akci za 3890,- tak za tu cenu neznám moc konkurentů, dá se říct že asi žádný. Střed hraje vyrovnaně, dynamicky. Basy jsou plný- zase záleží na vytlumení a výšky jsou docela hodně jedovatý, na mí gusto super. Takže záleží na tobě.
o 07.03.2006, 20:02 | Paczqo
scream: no jde mi jen o tyto ja si nemužu moc vybirat musim se s montažni hloubkou vejít do 57mm jako daj se koupit urči lepší ale nemam je kam narvat.
o 07.03.2006, 20:05 | Scream
hele ja klidne polozim život za to, že i Helixy blue maj daleko lepsi, vyrovnanější zvuk, se kterym se dá žít, me by tohle do auta proste nesmelo. ani za trojku, je tojen čístá tlakařina, pokud od toho čekas nejakej zvuk, mohlo by te to sakra zlklamat. nejlip udelas, když se vyser..s na eshopy a pujdes si je proste nekam poslechnout
o 07.03.2006, 20:33 | Paczqo
helixy maj 62mm hloubku = nic pro mě
a neřešim to jestli to budu kupovat přes eshop jakožto nebudu
ale ptal jsem se na nazor zatim se tvuj a buči nazor dost rozchází tudiž si počkam co řeknou další.
o 07.03.2006, 20:43 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
tak ja budu oponovat, GZHC16Neo jsme namontoval nekolik a vsćhni vic nez spokojeni
Stredobas zahraje slusne stredy i basy a vysky jsou prijemne, jako vzdy je to o nastaveni a instalaci.
Treba prispeje wrkos a caspeer kteri je maji odeme a chodi sem
o 07.03.2006, 20:55 | Padre | Upraveno: 2006-03-07 20:57:52
-přesně jak píše král měl jsem dvoje jedny jako klasika a druhé jako kickbas a paráda,dostávaly 85w RMS,
-Scream tak už pokládej svůj život O:)))
-vřele můžu doporučit
-namontolali jsme s klukama min. 10 sad
o 07.03.2006, 21:12 | T.O.M.A.S.
Do 4 tis. proč ne. Má je kámoš na 100W RMS, rádio A-9812 a rozhodně to neni tak špatný jak píše Scream. Já je teda slyšel v autě s kvalitně provedenou montáží a ne někde v regálu zapojený na kdovíčem.
Na rock podle mě trochu drsnější výšky, ale jinak OK.
o 07.03.2006, 23:21 | prohifi.cz
slysel jsem, stredy a basy dobry, ale ty vysky jak pise T.O.M.A.S. na me az prilis agresivni, to pro me neni

zalezi ale taky hodne na jakou hudbu a na smerovani tech vysek - kdyz je das lehce mimo osu, myslim, ze to bude uplne ok a za ty penize v pohode

pokud jde o kompa s nizkou montazni hloubkou, tak bych hodne doporucil DLS PS6:
[ Link ]

53mm montazni hloubka, 25 mm hedvabny vyskac - mne zkratka ty DLSacke vysky maximalne vyhovuji
o 08.03.2006, 09:14 | SilverGhost
Tak se zastav u mě, můžeme pár věcí ukázat :-)
www.corner.cz
o 08.03.2006, 09:22 | Siggi_z_BA
dobre repra, a vyska sa da utlmit. nie je co riesit
o 08.03.2006, 09:29 | macino,:)
Scream: přijde mi, že jsi ty repra neviděl ani z vlaku, když dokážeš něco takovýho napsat. Helix Blue si můžou o podobným zvuku nechat jen zdát. Namontovali jsme těch NEO jak říká Padre minimálně 10sad a absolutní spokojenost. Parádní kopavý basy, který ale dokážou jít poměrně dost nízko, slušný středy a super výšky, sice agresivnější, ale dost vyrovnaný.
o 08.03.2006, 09:30 | Scream
hoši, ak za timhle si proste stojim. na elektronickou muziku je to fuk, taky neříkam, že to slyší kazdej a na všem, ale ten byl dle mě z kategorie do 2tis.....
o 08.03.2006, 09:40 | macino,:)
Scream: v tom případě sorry, ale jseš hluchej. Helix Blue jsem v autě měl. Za 2tis asi nejlepší volba, ale s GZHC NEO se to teda porovnávat určitě nedá. Helix Blue mají oproti těm GZ zastřenej zvuk, nekonkrétní, nedokáží zahrát tak dobře kopavý basy a výšky jsou na blití.
o 08.03.2006, 09:44 | macino,:)
Scream: jo ještě něco příteli. Tady máš pro Tebe jedno důležité čísílko na jednoho super ušaře z Mostecký nemocnice: 478 032 357. Ptej se po Mudr. Drtíkovi. Dal jsem si tu práci a našel ti to. :)
o 08.03.2006, 11:57 | prohifi.cz | Upraveno: 2006-03-08 12:03:49
2 macino,:) : vysky Helix Blue ze jsou na bliti? Myslim hodne silne tvrzeni a absolutne nesouhlasim. Kazdemu se libi neco jineho, ale neznam cloveka, kteremu by se vysky Helix Blue nelibily - naopak kazdy je z nich za tu cenu unesen.

Pokud jde o primare MUDr. Drtika, tak se s nim znam osobne, znam dobre i jeho manzelku, ale na navstevu bych tam poslal nekoho jineho - aspon preventivne ;-)
o 08.03.2006, 12:48 | macino,:) | Upraveno: 2006-03-08 12:49:44
Ryves-Milan: no tak si ho právě potkal...mimochodem porovnával jsem je (nezačal jsem s tím já) s GZHC 16NEO. A pokud to beru takto, tak si za tím, co jsem řekl o těch Helix Blue stojím. HB jsou prostě repra za svý prachy a stejně tak hrajou. A nevím jak ty, ale já osobně na tom neposlouchám výplachy mozku typu trubka-trubka-tyč-tyč, sem tam pustím nějakou kvalitnější muziku, pořádný vokály atd a pak už se ty Helixy Blue opravdu poslouchat nedají.
o 08.03.2006, 13:54 | prohifi.cz
ja prave taky nemam rad nic divokyho a daleko radeji mam rockovou hudbu atd. - neco, na cem je ta kvalita videt a mne se to na Helixech libilo...

ale mne se ty vysky libi, tobe ne (tobe prijdou HB zastreny, GZ akorat; mne prijdou GZ urvany a rezou me do usi, HB akorat) a kazdy zkratka mame svoje usi a nebudem to resit - kdybys napsal, ze tobe se ty vysky nelibi, tak to beru, ale napsat obecne, ze HB maji "vysky na bliti", se mi nelibilo
o 08.03.2006, 14:18 | macino,:)
Ryves-Milan: Nebudem tady slovíčkařit, zda-li jsem řekl, že se mi osobně nelíbí nebo zda-li jsou na blití. Je to jedno. Myslím, že jsem toho slyšel až až, abych dokázal poznat, co je dobrý a co ne.

Nikde jsem nenapsal, že GZ je akorát. Napsal jsem - objektivně - cituji: "Parádní kopavý basy, který ale dokážou jít poměrně dost nízko, slušný středy a super výšky, sice agresivnější, ale dost vyrovnaný." Je to těžce srozumitelné?

Taktéž jsem napsal, že Helixy jsou zastřené, nikoliv jejich výšky. Tím jsem myslel jak reprodukci basů, středů, tak výšek. Hrají jakoby byly za dekou. Ale tím, že mají výšky na blití jsem měl na mysli něco jiného než jejich výraznost nebo agresivitu...spíše reprodukci sykavek apod.
o 08.03.2006, 15:15 | prohifi.cz
2 macino,:) : taky jsem neco malo slysel a mam na ne svuj nazor - tobe se nelibi, mne jo a dal to nebudeme resit :-)
o 08.03.2006, 18:20 | Scream
:-)) no ty HB byly jen prirovnaní, že vsechno co stojí nekolikrat tolik nutně musí být lepší. HB nemaj žadny super výšky, ale jsou to repra s kterymi se da žít, počítam, že už sem toho mel v aute a slysel dost a troufnu si tvrdit, že to proste jsou repraky, ktery jsice nejsou nic etremního, ale za GZ bych je nevimenil, radeji bych neposlouchal nic. Je to dobre odlazenej set, kterej se da narozdil od GZ poslouchat. jestli se ti tak zda gz, tak jeste, že jsi nasel toho doktora, aspon vís, kde se mas stavit.-) , protoze, kdybys nemel ucpany uši, už pri rozumny hlasitosti by ti to, co se tváří jako GZ tweetr utrhlo obě uši:-)))
o 08.03.2006, 19:05 | Proffesor_W
scream: mi pripadne docela dobry to co rikas v poslednim(a vlastne i ostatich prizpevcich) ... a pritom si slysel ty GZ hrat jen na nejakym usmolenym stojanu ... lol
o 08.03.2006, 19:45 | Scream
stejne jako ty HB, me to na porovnaní stačí.
o 08.03.2006, 20:32 | T.O.M.A.S.
Scream: aspoň napiš, na jakým rádiu, zesíku si je slyšel a jestli si mohl utlumit výšky.
o 08.03.2006, 20:43 | Buča
Scream, teď jsi v podstatě napsal že HB máš " naposlouchaný" taky jenom ve stojanu. Tak v tom případě je to super porovnání. Ono to dá se říct v nějaké pixli na prodejně hraje skoro stejně všechno. Tak nevím co tady řešíš. To jsi asi " fajnšmekr".
o 09.03.2006, 08:52 | Scream
Nejaka vyšší alipa a zes phonocar. pokud sou podminky stejny pro všechny neni co resit.
Buča: pokud si myslis tohle, tak bet tebou radeji bych se nevyjadřoval
o 09.03.2006, 09:35 | petou
tie repra su v ramci slim kategorie velmi podarene, ked ma niekto zaujem o podrobnejsie info, minuly rok boli testovane v sk autohifi, dopadli pomerne slusne v silnej konkurencii, na slim ponukaju prekavpivo objemny a vyrovnany zvuk aj v strednom pasme s dobrym rozlisenim a slusnu vykonovu zatazitelnost, stredobas je pevny a vyrovnany, jedina vycitka moze smerovat k mierne plastovejsim stredom s nosovym nadychom, vysky este v pohode asi ste poriadne nepoculi mikro dimension
o 09.03.2006, 16:25 | T.O.M.A.S.
Scream:
Jak může hrát taková vyšší alipa?
:-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3655 sekund.