Navštíveno 5823x

je vůbec možný že k tomuhle mazlíkovi
[ Link ] doporučujou tak malou bedničku ?

08.09.2014, 23:19 |
rebel | Upraveno: 2014-09-08 23:21:01
tak možný to je ten basák taky není žádný terno .
Rms by sem řekl tak 500w
A celkem pěkné : Kmitočtový rozsah25 Hz - 2 kHz
Basák co hraje od 25 hz do 2000hz to budou lahodné tony
Mluvící basák :)
To sou krásně vymyšlený parametry :) Jestli to nebude o tom, že tenhle woofer není auto-hifi, ale prostě a pouze jenom zasranej tuning.
Ale pokud chces at to trochu hraje tak ho do uzavrene ozv. Nedavej ;-)
Milhauzz nemyslim si že by značka jako BOSS vypustila do světa nějakej extra šmejd
bednu bych chtěl nějakej takovej tvar je to špatná volba nebo na tvaru nezáleží ?

Nemylit si Boss a Bose :) Boss je ligotavy cinsky smejd :D :D
si nieco pleties....

no koneckonců co bych chtěl za těch 600 co mě stála funglovka
Jsem rád, že já tu teď za debila nejsem :)
Hele, na první pohled jde vidět, že to má plechový koš a to oplastování ve stylu kosmické rakety pro děti starších tří let je fakt jen na parádu. Koukni se po něčem jiným. V bazaru je tady wooferů ...
nestavim SQ ani SPL auto a na běžný dokreslení zvuku stačí

10.09.2014, 06:02 |
Směty Millhauzz to je marné snažení, on na to časem přijde jako všichni že jsi mu radil dobře a byly to jen vyhozené peníze.
Jarda S. Nemusíš stavět SQ ani SPL aby to slušně hrálo.

10.09.2014, 18:55 |
Duri168 | Upraveno: 2014-09-10 18:56:30
Jardo. Vykasli sa na to.. mam vela skusenosti so subwooferami, a poviem ti, že ani za svet by som to nekupoval.. inak nieje bosse ako boss.. :D
Nehrajem ani na SQ a ani SPL.. hrajem preto aby sa mi hudba v aute dala pocuvat. Nekupujem ani repro za tisíce. Ale mám lacného Alpine-a R15tku a som rád že mi ledva dá 50hz. A nieto ešte 2000hz.. Ak nechces vela investovat kup tu z bazaru. Ja som si vela veci uz takto kupil.. A ani raz som nelutoval.
A skutocny RMS to má max tak 150w. Pusti do neho co je pisane a zadými ti s bassreflexu ako z komína.. :)