Navštíveno 5358x

Ahoj sehnal jsem za levno tenhle zesik
[ Link ] a tenhle SW
[ Link ] Chci se zeptat jestli to za neco stoji nebo jsou to sracky?Teprv s tim zacinam a mam to pro zacatek.Taky bych potreboval poradit jaka ozvucnive by byla vhodna pro ten SW.Diky.

16.09.2014, 08:38 |
Směty Kup si radeji neco tady v bazaru..
Ja uz to mam stalo me to 1000Kc coz si myslim ze je zadarmo.Nemuzu si dovolit veci za xx tisic,furt lepsi nez tu Chinu no name co tam mam ted.Jaka bedna k tomu repro bude vhodna?Pls vubec se v tom nevyznam.

16.09.2014, 15:49 |
Směty | Upraveno: 2014-09-16 15:50:41
Podívej se do manuálu od výrobce tam by mělo být vše popsáno.. Mimochodem jsi si jistý že si polepšíš?
Polepsim si na 100% Problem je ze zadny manual nemam ani na netu se mi nedari neco najit

16.09.2014, 18:02 |
Směty V tom případě máš smolíka. I to je důvod proč jít do něčeho pořádnějšího.

16.09.2014, 18:56 |
Toxxx smates: Kedže to čo máš je nič moc ale zase na začiatok a za 1000kč je to v poho. Tu je vyrobená bedňa na 10".
[ Link ] Praskni to do toho a niečo to urobí. Ono keď nemáš od toho bassáku nič je toto najjednoduchšie. A za tie peniaze to ani nevyrobíš.
Přinejhorším uzavřená ozvučnice 20-25 litrů to jistí... :)

16.09.2014, 19:22 |
Toxxx MathesM3: Vzhľadom k tomu že je smates určite mladý mu uravrenka nebude "tlačiť". A myslím že toto do uzavrenky počítané nebolo.
Nekdo na jinem foru nasel nejaky paremetry k tomu SW a propocital to ale je mi divny ze to vychazi na jen 20L otevrenku,vetsinou maj otevrenky na 10" kolem 35L.
[ Link ] [ Link ]
smates: kto kupuje lacno, kupuje dvakrat.... parametre repro ala boschmann a megavox su vymyslene marketingovym oddelenim cinskeho vyrobcu
Tak ja do hudby nic investovat nehodlam ja nejsem hifi fanda,jen chci sprovoznit to co mam.
ked to chces "sprovoznit" tak ti moze byt jedno do akej bedne to das, nie ?
Tak investovat ber v uvozovkach tu bednu na to jeste koupim ale myslim jako kupovat lepsi komponenty.Sprovoznenim myslim dat to do spravny bedny v jaky to bude nejlip hrat.