Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > SONY CDX-L450V vs. CDX-L420V

o Navštíveno 311x o
o 07.03.2006, 22:39 | Wheelman
Tak se mi dneska nějakej dobrák pokusil odcizit radio. Jsem idiot že jsem nechal panel v autě, bylo to přes den v centru prahy, tak jsem nečekal že by mi tam někdo něco kradl, ale asi mi blbne centrál a asi se mi někdy odemkne auto nebo co, prostě někdy přijdu k autu a je odmečený a tak to bylo i dnes, ale panel nebyl na svém místě a tělo radia bylo vytažený do půly, ale bylo tam docela dost přidělaný, tak ještě jak to páčili, tak mi zničili kus palubky, fakt skvělý!!!!

Ale teď k věci, ukradli mi panel ze Sony CDX-L450V, je to to samé jako 420 ale má to navíc výstup na zesík.

Nevíte jestli se dá použít panel z 420 místo toho mího z 450!?!?
Těch 450 moc neni, tak že bych se koukal i po tom na 420 :-(

Sekat ruce mrdům (pardon, nedalo mi to)

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4652 sekund.