Navštíveno 278x

09.03.2006, 20:53 |
mourl Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak co nejlepe (co možná nejlevněji) pořešit zadní plato na Favoritu, chtěl bych si tam dát časem ovály nebo triaxály.Mám ale strach že i když udělám plato tak ty tlumiče co zvedají víko si to "nedaj" už teď maj co dělat.Hlavně se bojím že okolní plasty budou vibrovat.Co s tím řešil to už někdo? nápady? fotky? díky moc

09.03.2006, 21:25 |
Kobra Kolik do toho hodláš investovat?Já jen jestli se Ti to vyplatí.Favority jsou na tom příšerně,co se týká vibrací.

09.03.2006, 21:38 |
mourl investovat....nechci tlumit..jde mi o to že když uříznu z MDF nebo něčeho podobného plato, tak to plato je opřené o stávající plasty po stranách.Takže jestli to nebude vadit. Zase tam nebudu mít instalaci za desítky tisíc, takže mi stačí nějakej kompromis.

09.03.2006, 21:57 |
Kobra | Upraveno: 2006-03-09 21:58:02
Kompromis je-Dej tam překližku (0,8-1cm síly) a vystuž třeba hliníkovýma jeklama,očalouni to i ze spodní strany a je to.Lehké a praktické.Nedělej ho jen moc na těsno do stran,protože favorit se za jízdy hodně kroutí a pak to vrže.

09.03.2006, 22:10 |
mourl Ok dík za rady...
mám dělané plato dřevotříska - laminát .... na ovály - nestálo to moc .... kdyžtak mailni - pošlu fotky z celé stavby ..... jinak ty plasty nedrnčí ... a tlumiče ve dveřích to zvládnou v poho !