Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Plato do FaVorita

o Navštíveno 278x o
o 09.03.2006, 20:53 | mourl
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak co nejlepe (co možná nejlevněji) pořešit zadní plato na Favoritu, chtěl bych si tam dát časem ovály nebo triaxály.Mám ale strach že i když udělám plato tak ty tlumiče co zvedají víko si to "nedaj" už teď maj co dělat.Hlavně se bojím že okolní plasty budou vibrovat.Co s tím řešil to už někdo? nápady? fotky? díky moc

o 09.03.2006, 21:25 | Kobra
Kolik do toho hodláš investovat?Já jen jestli se Ti to vyplatí.Favority jsou na tom příšerně,co se týká vibrací.
o 09.03.2006, 21:38 | mourl
investovat....nechci tlumit..jde mi o to že když uříznu z MDF nebo něčeho podobného plato, tak to plato je opřené o stávající plasty po stranách.Takže jestli to nebude vadit. Zase tam nebudu mít instalaci za desítky tisíc, takže mi stačí nějakej kompromis.
o 09.03.2006, 21:57 | Kobra | Upraveno: 2006-03-09 21:58:02
Kompromis je-Dej tam překližku (0,8-1cm síly) a vystuž třeba hliníkovýma jeklama,očalouni to i ze spodní strany a je to.Lehké a praktické.Nedělej ho jen moc na těsno do stran,protože favorit se za jízdy hodně kroutí a pak to vrže.
o 09.03.2006, 22:10 | mourl
Ok dík za rady...
o 10.03.2006, 06:55 | z0diaC
mám dělané plato dřevotříska - laminát .... na ovály - nestálo to moc .... kdyžtak mailni - pošlu fotky z celé stavby ..... jinak ty plasty nedrnčí ... a tlumiče ve dveřích to zvládnou v poho !
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.31 sekund.