Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > AUTORADIO MONDEO

o Navštíveno 339x o
o 12.03.2006, 21:30 | JENDA
JDE MI O TO JESTLI NEKDO NEMATE NEJAKE SKUSENOSTI S ORIGINAL RADII Z FORDU RESPEKTIVE Z MONDEA .ZAJIMA ME JESTLI NEVITE JESTLI MA VYSTUP NA ZESILOVAC A KDE K NEMU SEHNAT CD MENIC ZA PRIPADNE RADY DIK

foto k příspěvku  od JENDA

o 13.03.2006, 07:47 | Dave0401
.... a poradate mi kde se vypina CAPS LOCK;))) to mi tam chybi ;))) .. joke
o 13.03.2006, 12:51 | Kleneex
To bude problem a hlavne to bude asi drahe spas ja jsem u me v mondeu radsi vyhodil origos a supnul tam neco jineho.
o 13.03.2006, 16:54 | JENDA
to Dave0401 : i ty ftipalku

to Kleneex :to ja nechci kdyz uz to ma navigaci tak to nechci rusit to raci zainvestuju a koupim to nekde
o 13.03.2006, 16:55 | JR
prodavaj se redukce a pak se k tomu da pripojit treba Sony menic.
o 14.03.2006, 15:35 | JENDA
dnes jsem byl v jednom obchode tady u nas v HK a uz se tam s mim problemem setkali a nedoporucuji mi kupovat zadny jiny typ.tak to asi vyresim koupi noveho autoradia
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3156 sekund.