Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Poraďte zesilovač a SW

o Navštíveno 1307x o
o 12.03.2006, 21:40 | mourl
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat co by jste doporučovali za SW se zesilovačem, cenově tak do 6tis. Zesilovač může být i starší, SW nejlépe nový (12").Ozvučnici si postavím sám.Preferuji tlak.Je to do Favorita, krmit to bude Slon CDX-L580X (1pár RCA).Děkuji moc za nápady a rady.

o 12.03.2006, 21:52 | choze
no asi zesik2kanál Carpower 1502 a k otmu sw taky Capower a do 6ti se vejdeš v pohodě.
o 12.03.2006, 22:06 | FilipAudio
Neni nepsi investovat do solidnich repraku v prednich dverich nez do kravalu v kufru
o 12.03.2006, 23:23 | CARACASS
Filip : nejseš zase nějakej moc chytrej? Padl tady konkrétní dotaz !
o 12.03.2006, 23:36 | prohifi.cz
2 mourl: vyzkousena a velmi dobre hrajici kombinace je :

[ Link ]
[ Link ]

a jeste ti zbydou penize na koberec na potazeni boxu :-)
[ Link ]
o 12.03.2006, 23:43 | prohifi.cz
A hodim ti sem i obrazky - ted je to zase v mode :-)

foto k příspěvku  od prohifi.cz

o 12.03.2006, 23:43 | prohifi.cz

foto k příspěvku  od prohifi.cz

o 13.03.2006, 01:15 | FilipAudio
No jestli jde o to jak utratit prachy ta sorry ale jde snad v prvni rade o to aby to hralo a na to zesilovac a sub za 6k nema predpoklady
o 13.03.2006, 01:17 | jarda
vzhledem k požadavkům a pravděpodobně i fin. předpokladům, je návrh Ryvesů vcelku optim
o 13.03.2006, 01:18 | FilipAudio
Jde vam tu jen o to nekomu neco natlacit dyt je to krasnej byznys.Ale rozumnou rady tady clovek moc nevidi.A kdyz tak vetsina rve.
o 13.03.2006, 06:38 | RadekFM
FilipAudio: Ale kazdej nema prachy na kvalitu, nebo je nechce utopit do auta, nebo je mu proste fuk jak to hraje. Navic primo pise ze preferuje tlak, tak nevim o co ti jde.
o 13.03.2006, 07:33 | JuiGin
FilipAudio: ja myslim ze mourl ma ve prednich dverich koaxialni magnaty 165mm a v platu nejaky kompa 165mm takze mu tam chybí jen ten subwoofer ......
o 13.03.2006, 07:41 | CARACASS
Možná každej nechce referenční řadu Tesla :-)))

VIZ tvůj přízpěvek níže.

o 13.03.2006, 07:46 | MaSuZaPi_Vašek
Nechápu Filipa...Za ty peníze a vůči požadavkům,Milan poradil dobře...Tak za tyhle penízky schválně nadhod něco jiného a uvidíš,že to není prdel.....
Jinak jako jarda a RadekFM
o 13.03.2006, 08:08 | Padre
-to se mi snad zdá zase novej chytrák
-požadavek zněl jasně tak co tady píšeš o kvalitě,Milan udělal jen nabídku,která odpovídá poptávce
o 13.03.2006, 09:51 | xxfavo
Jen by mě zajímalo jak připojíte woofer s impedanci 4+4 ohmy na 2-kanalovej zes?Už dlouho mě to vrtá hlavou.Když zapojím zesák do můstku tak min.impedance může být 4 ohm...Tak jak potom zapojím ty civky teho wooferu???Na 8 ohmů?
o 13.03.2006, 10:00 | xxfavo
FilipAudio:tvoje komentáře mě začínají zajímat.Jen snad je slušněji podat!!!
o 13.03.2006, 11:26 | MaSuZaPi_Honza
To Filip: Myslím že Milan dokáže vždycky hodně dobře poradit.Hlavně většinu věcí co nabízí slyšel a je to člověk na pravým místě. A pokud byla stanovena cena 6t. na obě věci, tak asi sáhl po správných věcech.
o 13.03.2006, 11:34 | FilipAudio
Von je rozdil solidne poradit nebo chtit vydelat za kazdou cenu.Myslyte si ze sem nenamontoval jako zamestnanec jedne velke nejmenovane firmy dost sracek po dvou letech mi tech lici bylo lito a to bez prdele tak sem se na to vykaslal a delam sam co uznam za vhodne snad mi date za pravdu az jednou uslysite to co je o de mne zatim nikomu nic netlacim.
o 13.03.2006, 11:36 | MaSuZaPi_Honza
Na mě ryves zatím nikdy nechtěli vydělat za každou cenu, zatím jsem vždycky přišel s konkrétní cenou a Milan se mnou vždy všechno probral a snažil se najít nejlepší řešení. (a vždy se i našla nějaká slevička)
o 13.03.2006, 11:41 | FilipAudio
Kdyz uz to nejde jina tak se musi nabidnout sleva fak mne to pobavilo zeptej se LadiN taky furt se vysmival dokud neslysel na vlastni usi a to je hodne solidni obchodnik !!!
o 13.03.2006, 11:50 | xxfavo
A odpoví mi někdo na to jak to zapojit?Možná dotaz pro blba,ale chtěl bych odpověď nebo alespoň nevíte někdo nějakej odkaz na něco kde se o tom něco dovim?Dík
o 13.03.2006, 12:00 | xxfavo
A odpoví mi někdo na to jak to zapojit?Možná dotaz pro blba,ale chtěl bych odpověď nebo alespoň nevíte někdo nějakej odkaz na něco kde se o tom něco dovim?Dík
o 13.03.2006, 12:13 | MaSuZaPi_Honza | Upraveno: 2006-03-13 12:16:08
To Filip:Prostě říkám jak to je, a vždy jsem s klukama jednal osobně a projednávalo se několik variant.Taky je nutný říc, že je to prostě bussines, jinak by to asi nikdo nedělal, jen jsem chtěl poukázat že pokuď tomu někdo rozumí a ví co nabízí tak to jsou právě tyhle kluci.Jinak teda asi všichni čekaj co mu poradíš Ty, když tohle je jen za účelem vydělat.....On MOURL chce hlavně korektní radu!!!!!!!!
Ono asi taky záleží na tom jak se s dotyčným prodávajícím znáš.

o 13.03.2006, 12:15 | Smrada (M)
FilipAudio: Prosim abys psal k tematu. Zakladatel prispevku chtel zesik a woofer, proto jsou Tvoje prispevky mimo tema. Prosim dodrzuj pravidlo neznehodnocovat cizi prispevky
o 13.03.2006, 12:39 | FilipAudio
Do kazdych prednich dveri dej 2x ARN188 kus stoji cca 300 vejskac seas H615 nebo hertz HT25 kus cca 1000 vyhybku si udelas nebo si ji nechas vyrobit ve firmne zesilovac nejaky starsi sencor nebo blaupunkt to co tam mas tak prodej a dobrej vysledek je zarucenej.Snad jsem dost konkretni k tematu a nedelam si srandu vyzkousejte a pak sudte a rozhodne se z nikym nehadam ja sem proste takovej.
o 13.03.2006, 12:41 | FilipAudio
Nejtezsi je kousnout TESLU co.
o 13.03.2006, 13:36 | Padre
xx favo-zapojíš každou cívku zvlášť 2kanály-2cívky,existují i 2kanálové zesíky co umí v můstku 2ohm a basáky které se dělají v jedno i dvou cívce stačí-sorry za OT
o 13.03.2006, 14:13 | Lada362 | Upraveno: 2006-03-13 14:14:10
Padre nevim ale dvoukanal kazdej kanal na jednu civku to je dost blby ne??
myslim ze uzs e to tady hodnekrat resilo a hodne lidi dalo padny duvody proc ne
o 13.03.2006, 14:43 | HifiBass
Subwoofer:

MAGNAT XTC 300 - [ Link ]
výkon RMS/max: 250/500W.
Citlivost: 92dB
Frekvenční rozsah: 19-1500Hz

cena v akci: 2.750,-

foto:

foto k příspěvku  od HifiBass

o 13.03.2006, 14:44 | HifiBass
Zesilovač:

Magnat Phantom 2000 - [ Link ]
výkon RMS/max 300/600W
frekvenční rozsah: 5 - 50 000 Hz, harmonické zkreslení: < 0,005% (1kHz) stabilní do 2 Ohm.

cena v akci: 3.090,-

foto:

foto k příspěvku  od HifiBass

o 13.03.2006, 14:45 | FilipAudio
Lada362 Dvoucivkovy repraky vznikly proto ze kdyz chce vyrobce zesilovace usetrit za spinanej zdroj tak pri napajeni z 12V u mustkoveho zesilovace dostanes vykon cca 20W no a dvoucivkovej reprak muzes honit dvouma takovejma zesikama takze do nej natlacis cca 40W zadnej jinej duvod v tom neni takze je naprosta kravina dvoucivkovej reprak kupovat kdyz v dnesni dobe vetsina zesilovacu ma spinanej zdroj.Jinak philips udelal novej integrac pro pouziti jako konec v autoradiich do pul roku bude na radiich reklamni udaj 4x75W
o 13.03.2006, 14:58 | Piskoteek
Jestli mužu skořit do debaty...mám toho Blacbassa12 a jsem moc spokojenej takže neuděláš krok vedle...A s ryvesakama mám dobré zkušenosti takže se toho neboj!!
Práci čest, rukám klid !
o 13.03.2006, 15:22 | mourl
tákkk...jsem se konečně dostal k internetu.Zatím jste se tu pěkně pohádali (poradili) :-) mno takže, Lepší repra v předu: jasný chtěl bych ale...za 1.auto pujde do zimy pryč, takže proč se s tím zatěžovat, za 2. fáčko tlumit? to už bych to musel udělat od základu jako u AHC faťáku.což na to nejsou prachy.
V platu mám nějaké staré Tesly :-) nic moc chtělo by to něco jiného..takže pokud by finančně vyšlo třeba lépe udělat plato a do něj triaxály (20cm) nebo třeba nějaké ovály + nějaký menší zesík.Kdyby to trochu zabasovalo tak bych taky nebyl proti.Takže co s píš pořídit? ovály nebo triaxály + zesík nebo radši ten subwoofer? děkuji za názory
o 13.03.2006, 15:44 | Lada362
FP nejak sem nepochopil co tim chtel basnik rict a co ma spolecnyho radio s tim ze kdyz pustis do kazdy civky jinej signal bude to spatne a za druhe myslim ze dvoucivky sou hlavne kuli vice moznostim zapojeni jestli ej to jinak necham se poucit
o 13.03.2006, 16:02 | tappaja
Ja si taky spis myslim, ze to proc se vyrabi 2civkovy basaky je, ze ziskas moznost nizsi zatezovaci impedance, aniz bys ztratil cinnou plochu civky. Jak by vypadala civka 2ohmy, motana 0.5 dratem? Par zavitu. Ucinnost by byla strasne nizka.
A tak se namotaji 2x 4ohmy a daji se paralelne, mas na nosici potrebnej pocet zavitu a impedanci mas taky.
Doba a polovodice pokrocily, vykon neni problem.
o 13.03.2006, 17:31 | Padre
Lada362- jasně že je to blbý ale jde to,já bych to taky tak nedával,ale třeba můj 2 kanál dává 900w RMS na 2ohm v můstku a bude na něj dvojcívka basák 2x4ohm
o 14.03.2006, 00:10 | Lada362
Padre ale v mustku 2 ohmy coz je jeden kamal jestlis em te dobre pochopil
zmustkujes zesak cimz udelas jeden kanal a repro das do 2 ohmu to je neco jinyho nez civka na kanal
o 14.03.2006, 00:31 | diesel...
to FilipAudio: taky by me zajimalo jak jsi to myslel stim zapojenim dvojcivky.....:o))))
jinak, rikas do pul roku se objevi na autoradiich napis 4 krat 75W....? rad si pockam, mozna se objevi, ale mozna tak na nejakym SENCORU ? nebo podobnem ZNACKOVEM autoradiu....??? :)))))))))))))
o 14.03.2006, 08:06 | Padre
-jasně ale pokud má zesík výkon třeba můj 2x 250W na 4ohm a 350w na 2 ohm tak není problém to tak zapojit,ale nedělá se to
o 14.03.2006, 10:20 | FilipAudio
diesel to bylo mysleno ironicky
o 14.03.2006, 12:06 | Tuner#2
FilipAudio: To jsi drobet přestřelil ne? Podle mě tohle udělat u favorita, tak Ti na to nestačí "20kg bitumenu" nebo nějaké tlumící hmoty, protože mít ve dveřích dva 18 cm repro a pouštět do nich celé pásmo, to bude hrůza (navíc, když jsou to TVMka, který tam ani moc dlouho nevydrží - za půl roku jsou nasáklý vodou a rozlepený, nehledě na zvukovou kvalitu). Podle mě je lepší tam dát kompa jen jedny, oříznot spodek na cca. 80 -100 Hz a mít k tomu woofer - třeba toho Carpowera, nebo Magnata a bude to lepší řešení než to Tvoje - toť můj názor.
o 14.03.2006, 13:41 | FilipAudio
Tuner 2.Drive jsem mnel starou Audi80 reproduktory pouze ve predu v kazdych dverich 4x ARN188 a na palubce vejskac SEAS pasivni vyhybka zesilovac prvni prototyp kterej sem kdy udelal do auta jestli to nekomu neco rekne tak osazenej obvody LM3886 vykon 2x50W a na to jsem utahnul fakt hodne zakazniku.Pro priklad...jeden mnel v octavii sestavu od Rockfordu cca 120 000 a mnel to v aute chvili kdyz jsem mu pustil svoje "shity"Tesly tak Rockfordy leteli ven ma je na pude jestli to nekdo chce mnel ve prednich dverich 3 kusy nakej sub a zesiky ted tam nema ani sub a je nanajvys spokojenej ale je fakt ze tam nema ani tesly ted tam ma seasy aktivne zapojeny,Dalsi clovek ani uz nevim co to ma za auto nakou malou japonskou nakupku to je jedno mnel zesiky Audison VRX 2 kusy repraky Hertz a sub taky Hertz slysel moji audi a slo to ven ma to taky na prodej jestli to nekdo chce ted tam ma seasy a zesik ode mne zatim pasiv setri mam pokracovat mam super historku ale takhle na netu to nejde musim byt trochu loajalni vuci byvalemu zamestnavateli osobne reknu.Ty veci od Rockfordu a od Audisonu jsou cca 2 mesice pouzivane jestli ma nekdo zajem tak mailem.
o 14.03.2006, 13:51 | FilipAudio
Tuner 2.Ty jsi z Bras jak to je kousek ja jsem z Kralovic tak jestli budes mit nekdy chut tak se muzem setkat.Jinak stejne diky za veskere pripominky i kritiku.
o 14.03.2006, 13:59 | xxfavo
Nevím,ale taky si myslím,že ty tesly moc dlouho nevydrží?A proč byli ty tesly mnohem lepší?V čem se to projevilo?A na kolik ohm si je měl na ten 2-kanálovej zes připojený?Jo a ještě jakej zdroj signálu jsi používal?
A do toho 2-cívkovýho wooferu musí lízt stejný signál do gáždé cívky ne?Jinak by ty cívky mohli mít snahu jít ,,proti sobě,, ne???
o 14.03.2006, 14:02 | xxfavo
Nevím,ale taky si myslím,že ty tesly moc dlouho nevydrží?A proč byli ty tesly mnohem lepší?V čem se to projevilo?A na kolik ohm si je měl na ten 2-kanálovej zes připojený?Jo a ještě jakej zdroj signálu jsi používal?
A do toho 2-cívkovýho wooferu musí lízt stejný signál do gáždé cívky ne?Jinak by ty cívky mohli mít snahu jít ,,proti sobě,, ne???
o 14.03.2006, 14:31 | Tuner#2
FilipAudio: My se známe, dělám do domácího hifi a v těchdle názorech se s tebou neschodnu. Slyšel jsem TVMka snad v miliónu aplikacích a vždy to bylo o ničem a už jen ten Seas je úplně někde jinde a to nemluvím o tom, že je zas spousta firem který jsou proti Seasu zas někde jinde... Tomu s tím RF moc nevěřím, ono pokud tak měl jen jedny kompa a ty jsi mu tam dal místo toho ty 4 repro, tak rozdíl v dynamice tam určitě byl, ale porovnávej stejný se stejným - pokud by tam byl jeden seas, tak to bylo stejný, možná trochu lepší (ono to RFko zas takovej zázrak za ty prachy není a citlivost to má většinou bídnou)
o 14.03.2006, 15:52 | FilipAudio
Tuner 2.Mnel 3 kompa v kazdejch dverich.A ty TVM jsou absolutne nepouzitelny na domaci aplikace to mas pravdu ale v carhifi maj VELKY naskok proti konkurenci doprcic kupte si je a uvidite.Asi nejvetsi problem TVMemek je v tom ze si je do auta kupujou socky a zbytek sestavy je shit a pak o nich vzniknou tydle spatny povesti.Taky je nesmirne dulezity pouzit spravne navrzenou vyhybku a to tak ze to v kazdym aute bylo jinak !!!!!!!!!!!!!!!!!V tej audi byli zapojeny serio-paralelne takze vysledna impedance 4ohmy a zdroj signalu CD-ROM a pasivni vyhybka byla snad 20xpredelavana v tom je asi nejslabsi misto tovarnich komp ze nemuzes doladit vyhybku nejaky snizovani-zvysovani urovne prepinacem co je na vyhybkach je k nicemu.Ta audi je porad tak jak jsem napsal ma ji bratr tak kdo chce slyset neni problem
o 14.03.2006, 15:58 | FilipAudio
Tuner 2.Muj bejvalej sef mnel v aute nejvyssi radu od Emphaseru a delal jsem mu k tomu vyhybky pasivni aby jsme si rozumneli vysledek byl v porovnani jak to hralo predtim vynikajici.Predtim to neslo poslouchat ani omylem.
o 14.03.2006, 16:05 | xxfavo
Ale podle mě se chce málo komu po poslechnuti udělat další vyhýbku a zjistit jestli je to lepší nebo horší...Ono taky třeba cívky nejsou pro někoho nejlevnější...Jedině zkoušet několik variant třeba na nějakým nepájivím poli a pak to dát teprve dohromady...Nebo jak to ladění té vyhýbky děláš?
Proč je to v každým autě o jiné vyhýbce???Jakej to má důvod,že to hraje jinak???
o 14.03.2006, 16:14 | FilipAudio
xxfavo.Do dvou-civkoveho repraku musi jit v kazdym pripade stejnej signal do obou civek.Jinak proc v kazdym aute jina vyhybka protoze tam jsou jine vzdalenocti ne vzdy optimalne umisteny stredy a vysky proto nemam rad pasivni vyhybky.Udelal jsem si takove prepinaci vyhybky kde se prepinaj odbocky na civkach,kondenzatory a odpory nic na tom neni kazdymu vrele doporucuju.
o 14.03.2006, 16:20 | FilipAudio
Takovyhle veci vzniknou kdyz mas kolem sebe lidi co SLYSI a furt jezdi jednou malo vejsek pak zas moc pak je to takovy a pak takovy..... .Vetsina lidi tohle neresi koupi kompa daj to do auta a nak to hraje a kdyz nejsou spokojeny tak to svedou kabely nebo na neco jinyho pritom je to vyhybkou.
o 14.03.2006, 17:12 | Tuner#2 | Upraveno: 2006-03-14 17:13:15
FilipAudio: Ty jsi dělal v M+H?

Ohledně těch TVMek prostě s Tebou souhlasit nemůžu, jaký je rozdíl v domácím hifi a autohifi? Ten reproduktor je konstrukčně víc jak 20 let starý (samo s nějakýma modifikacema) a je to repro bez dynamiky, středy to má špatný a basy též, takže co se změní na tom, že nebude hrát v bedně, ale v dveřích auta - to fakt nevím.

Ohledně výhybky s Tebou souhlasím, většinou je slabinou kompo reproduktorů a skutečně se tam dá mnoho zlepšit ale i mnoho pokazit.
o 14.03.2006, 18:56 | FilipAudio
TVM jsou fakt srace v porovnani treba se seasama ale v porovnani s jakymkoliv autohifi jsou lepsi porovnaval jsem to s hodne carhifi reprakama jde o to vytvorit TVMemku stejny podminky jako treba Rockfordu to asi nikdo neudelal pak se neni cemu divit ale to uz jsem tu psal.A porovnaval jsem to vzdy s tim co by mnelo byt hodne hodne dobry alespon podle ceny a nebylo ja za to nemuzu ze to hraje lip proste to je tak taky nezapomen ze kdyby to bylo v sade se seas vejskama a s vyhybkama a kabely a obal a marze vsech meziclanku mezi vyrobcem a zakaznikem tak stoji treba 15 000,-takze tak to asi vidim a nezapomen na reklamni material atd...
o 14.03.2006, 18:58 | FilipAudio
Rozhodne ty TVM nebudu branit za kazdou cenu ale nez carhifi repraky to radsi TVM a sleduj ze vubec neresim jestli to stoji tolik nebo tolik to je uplne jedno celou dobu se bavym o vyslednym zvuku
o 14.03.2006, 19:04 | FilipAudio
Misto toho abyste si to vyzkouseli tak se hadate a branite xxx znacky.Misto toho aby jste takovyhle informace zurocili pro vlastni poteseni.
o 14.03.2006, 19:41 | tappaja
Promin Filipe, sleduju tady tu diskuzi, jen se divim, proc uz nejsi EMMA Mistr minimalne Evropy.
Proc to nekde nezurocis? Proc lidi cpou do aut Braxe, Audisony atd, kdyz by to slo se samodomo zesikem a tesla reprakama. Nerikam, ze ti to hraje spatne, ale 100 lidi, 100 nazoru...
Sam jsem si prosel hodne komponentama, zesilovacema, Audison jsem nemel rad, nez jsem si ho skutecne poslechl a mel jsem tu samou husi kuzi jako pri poslechu domacich sloupovejch repraku osazeny Seas reprakama a hnany monoblokama od p. Dudka.
Ano, za ty prachy to bude hrat dobre, verim tomu, kor kdyz si odladis vyhybky, ale uz samo o sobe pouziti CD ROMky jak pises, degraduje celej retezec na uroven nejakyho Sencoru, takze z toho co tu pises mam trochu smiseny pocity...
o 14.03.2006, 20:47 | signum
Vyměním Focal Utopia Beryllium za TVM :o)
o 15.03.2006, 00:42 | FilipAudio
tappaja kup CD ROM SONY cdu 5231 srovnavej s autoradiama a kdyz prineses co bude hrat lip nez ta cd rom tak se omluvim vsem jesli si myslis ze by si mohl zkusit to nakamichi za 70 klacku tak to uz jsem zkousel a nic proc si to doprcic nezkusite myslite si ze to nemam vyzkouseny to bych to tu nepsal nejsem trotl ani ignorant.Jinak ted uz pouzivam D/A prevodniky taky vlastni vyroby jsou osazeny PCM 1704, OPA 627....... .Jinak audison vrx4.300 byl hned druhej po rockfordu 800a2 co neobstal pri bezprostrednim srovnani s mym zesilovasem 2x25W repraky byly hertz miele a bylo to v touaregu testu se zucastnil LadaN a byvaly sef zakaznik se rozhodl pro muj zesilovac.Pak ten zakaznik jel pro jistotu do rachotu jestli mu nabidnou jeste neco lepsiho mnel tam auto asi 2 mesice s tim ze kdyz nenabidnou nic lepsiho tak to daj do puvodniho stavu tak to zase dali spatky takovej hystorek mam mnohem vic akorat nemam zadnyho manazera jestli ma nekdo seriozni zajem tak na email.Jinak zadna EMMA mne nezajima mne zajima kvalitni zvuk a spokojenej zakaznik.
o 15.03.2006, 01:08 | FilipAudio
Nikomu nechci rikat to si kup to ne ale pouze vam predkladam vysledky meho vyvoje nekoho to treba zajima nekoho to treba nasere zaklad je ze jsme na autohifi klubu a ne na burze s ropou.
o 15.03.2006, 12:45 | FilipAudio
Jinak aby zde nevznikl dojem ze jsem nejak zaujatej proti rockfordu nebo audisonu tak to ani nahodou pouze s nima mam takove zkusenosti co jsem popsal jinak obe tyto znacky maji sve vyrobky naprosto precizne udelany to ze je moje zesilovace predci by vas mnelo tesit a zrovna tak obchodniky protoze by se ksefty mohli hnou zese kus do predu.Jinak to co jsem zatim udelal byla pouze prototypova overovaci serie pouze pro kamarady a zname a ostra vyroba je planovana koncem roku tak se teste budu se moc snazit.Timto zdravim vsechny a jsem rad za veskere pripominky.S pozdravem Filip.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3107 sekund.