Navštíveno 965x

Tak tu mam další část instalace, priprava na laminovani...

další priprava, padla trocha izolacky :-)

12.03.2006, 23:59 |
Pluto a dál :-)
a tentokrat nezapominame ani na doorboardy, tady jsou ty zadni :-)

a dal nic, uz mi prstali slouzit oci, tak sem to zabalil :-) pokracovani snad zitra

13.03.2006, 00:02 |
Pluto :-))))) Vypadá to zajímavě. Na co ta lepící páska? Jako podklad pro lamino?
jo jo, ta paska je jako poklad, vsechno pak jde super sundat a podklad zustane cisty bez poskozeni.

13.03.2006, 01:22 |
Borin Moc pěkný...ale bejt váma tak si seženu rohož :-))) Jestli chceš tak bych ti sehnal mám dobrý zdroje :-)))

13.03.2006, 06:35 |
Ricci Vyzera to zaujimavo, ale nemas trochu malo miesta medzi zadnymi dverami a bednou? Podla mna sa tie bedne budu dusit, je tam mala medzera, combik by bol ideal

13.03.2006, 07:35 |
Dave0401 | Upraveno: 2006-03-13 07:35:13
ricci, johanik stejne jezdi s otevrenym kufrem .. ;))) joke
Ricci: To nemusi vadit, naopak myslim ze za urcitych podminek to muze byt i plus, vem si jak ma TAZZZZ SW blizko tech dveri.
Borin : nepotrebujem rohoz, jsme zvykli na tkaninu, tak proc to menit ?
Ricci : Malo mista tam je, to sice jo, ale holt maly auto na tlaky bude snad good, uvidime :-)

13.03.2006, 09:32 |
Borin To johanik : O.K to byla jen přátelská nabídka...já jen že se tím líp dělaj třeba ozvučnice :-)))
borin: ono se stim dela lepe snad uplne vsechno ale sehnat to da vetsi praci, po praze nemozne, musi se objednavat... :-)
OK, ale kazdej je zvyklej na to svy :-) Spis bych potreboval radu, co s tim smradem v aute, to je ted desny a nejde to proste vyvetrat :-)

13.03.2006, 09:39 |
choze johanko - si zvykneš na ten smrad :-)))
No sem si zvykl, kdyz se delaly ty zesiky, pak to skoro vyprchalo a ted ten ztadek, to je des :--))
poradim ti jen jak zvait pachu laminaty ale jak to vyvetrat z auta nevim
laminat aby nesmrdel se mije octovou vodou nevim proc a jak ale funguje to delaj to i v zahranici
zajimavy, diky vyskousime
aby pak johan nezakládal novej příspěvek jak se zbavit octa:-))

13.03.2006, 11:05 |
Pagoš Kallin :-))
johane prosímtě, jestli to teda není tajné, co tam budou za SW? Nějak jsem to tady na foru nepostřehl :-))
Johane toho smradu se zbavis lehce ..... .... vystrc nohy ven :-))
baldy: vlastni zkusenosti? :-)

13.03.2006, 23:00 |
choze Baldy - ROFL
Mishan : ses vsimavej a SW ani zesiky tady jeste nepadly :-) Takze uvidis nekde na prvnim srazu, zatim si to nechavam pro sebe :-)
Baldy : woe :-))
johan: já sem si to myslel že budeš tajnůstkář .-))
Někdo ví a někdo neví... :-)) Já vím :-)))))) Aspoň něco. Johanik je tajemnej jak hrad v Karpatech