Navštíveno 451x

13.03.2006, 10:03 |
vojco Mám problím s mím ////A 7894, když se trošku ohřeje, nechce vyjíždět cd. Vyleze z něj jenom tak 5mm a už se nehne. Po chvilce zase zajede. Pomůže to cd trochu nadzvednout nebo zatlačit dolů a vyjede. Docela me to už sere. Nevíte co to může dělat, kdo by to opravil a kolik by to stálo? Díky
Víme, rekl bych ze to nebude chyba radia, ale okoli te alpinky, mel sem to same. Neco ti na to radi tlaci zezhora, teda aspon tak to bylo u mne, mel jsem nad tim jeste TV a ta tlacila na horni plochu radia a CD nevyjizdelo. Zkus se na to mrknout, jestli tam neni neco, co by tomu vadilo

13.03.2006, 10:19 |
vojco no,rejdio je zamontované v otvoru 2din ve spodní poloze, sezhora fakt nic neni, je tam jeste dira takze na to vidim :(
ale diky
Zkus vyčistit isopropylalkoholem eject váleček,mohlo by to pomoci,nebo zvýšit přítlak toho válečku,jsou tam dvě pružiny.

13.03.2006, 11:53 |
vojco tz otevřít ji a vyčistit? Skusim, diky :)
jj,otevřít,vyndat mechaniku a vyčistit ten gumový váleček,ten podává a vysouvá cd z mechaniky.

14.03.2006, 19:28 |
KOMAR to - Cerelectronic- taky díky za radu ,bo u mého Pioneer 7500 to kraví ůplně setejně jak popisuje Vojco,taky to mám nad ním volné a tyky to čas od času kraví,tak na to hodím okem.

14.03.2006, 19:45 |
Q měl sem to jako johanik. automechanik něo montoval a přitlačil rádio nahoru a alpina nevysouvala. jinak nevím.