Navštíveno 14129x
Tak jsem procházel pc a našel pár fotek s rozmezím nemála let :D .. bohužel né všechny evoluce mého flašinetu jsem zdokumentoval..a nebo se fotky ztratili při změně pc...hlavně ty nejrannější ..ty by hodně pobavili :D
hele jednu sem zapoměl :D
no a poslední evoluce :)
na těch v 20:58 a 20:59 je dobrej zesilovač :D to asi není panímáma tazmanová, což? :D
finiiito
zbohem holka ať novému majiteli sloužíš stejně spolehlivě jak mi :)
hmm, takové foto G-Poweru a pod. by pobavilo :)
marťas hele bych uvítal kdyby někdo z mého okolí měl i tyto nafoceno :D G-Pover s přídavným chlazením aby nezdechal myslíš :D ??? :D
A jedeme dál ;)
03.01.2016, 17:17 |
swep další fotky nejsou? zajímá mě v jaké konfiguraci máš dveře, poslední ilvs stav jsem viděl na fotce ale tady koukám, že máš středobas zase dole - proč?
maju tie stredy ozvucnicu, alebo su len v palubovke?
další fotky zatím nejsou...je kosa a musím domyslet kufr...koupil jsem dojezdovou rezervu bo bez nahradního kola ja jezdit nebudu a komínek tam nevleze bo plitší vana na rezervu... středobasy dole bo nové tapecíry a chci co nejseriovější vizáž ... středy zatím bez ozvučnice uvidíme resp. uslyšíme co to bude dělat až se to oživí ;)
04.01.2016, 19:37 |
ivls To kubiik, byt :-)
A jinak, jak hotdog
tak jsem si po dlouhé době uděl čas a strávil sobotu hifi kutěním :) možná to i letos bude hrát :D
ono to žijeee ... ještě učesat a zkulturnit...ale to až jindy ..