Navštíveno 777x

Tak jsem vytahl woofer z boxu a nepříjemné zjištěni bylo, že jeden kablik upadlej .... nevím jak to opravit či jak velky vliv to má na zvuk !? Je ještě v záruce tak nevím jestli to třeba nereklamovat ... jedná se o HERTZ HX300

14.03.2006, 15:50 |
clown davas mu moc za usi ..
zkus se domluvit s dovozcem ..
jsou firmy ktere to berou jako reklamaci .. nevim jak Hz
2clown ! no to bych ani neřekl má 600rms a krmil ho mac z2200 ktery má 537rms ! A kvůli tomu že je slabší a byl pořád v maxu se koupil new esx v900.2

14.03.2006, 16:02 |
clown jen o vykonu to neni ... :o))
2 clown jo, ale že by dostaval sady to fakt né... právě v klidu :o( tak proto jsem z toho dojebany :o(
BR ozvučnice, ale byla nevyhovujici tak se bude dělat nová proto jsem to vytahl a zjistil tohle !

14.03.2006, 16:29 |
FSAL tak sis vlastne odpovedel ;)
Tak kdo tady dokáže poradit co s tím ! ? !

14.03.2006, 16:33 |
FSAL no spatnou bednou si mohl docilit tohodle, proste to melo velkou vychylku, krome toho, danym zesilovacem si mohl bejt pri vyssich hlasitostech v limitacich a tim padem opet kurvit SW
2 FSAL fakt nešel nikdy do maxu ... vdiť sotva chodil.... nevím ! jako ja s tím nic neudělal ... takže fakt te´d nevím co s tím mám dělat !!!!
Tak co s tím mám dělat ? Reklamace nebo se to dá nějak opravit ! Jinač hral v pohodě
no to je fotka napikacu, normalne bych to sel reklamovat, dratky musej bejt dostatecne dlouhy, musi prenyst maximalni vychylku a jeste mit rezervu, nebo snad ne?. Jestli si dobre vzpominam, problemy s tim mel Helix?
Proste to bez reklamovat, v klidu, vse se vyresi.
2 tappaja: díky za odpověď ! jako jediny jsi doopravdy odpověděl snad na to na co jsem se ptal !

14.03.2006, 17:04 |
FSAL ... nebo spis co si chtel slyset ...
2 FSAL : raději se k tvému příspěvku nebudu vyjadřovat ! Pokud by jsis všiml tak jsem se celou dobu ptal co s tím mám dělat a né proč ! Vůbec nevíš jak byl hrany atd... a rozumuješ ! jsem říkal, že doopravdy nedostával našup nic... prostě byl hrany v pohodě tak nevím co jsi tady zkoušel furt hustit ! Jen mě zajímalo jestli to mám nějak doma opravit nebo reklamovat ! Jinač díky i tobě za názory !
nášup dostávat nemusel, ale díky bedně byla výchylka na hranici únosnosti klidně při nízký hlasitosti...
nemáš lepší foto- já mam totiž dojem že kablík k membráně lepenej nemám a je tam nějaká průchodka-ale musel byhc s ekouknout a to se mi fakt nechce rozdělávat box...rozhodně pokud na to platí záruka tak se v tom nevrtat a poslat na reklamaci..
JJ je přilepeny origo k tomu !

14.03.2006, 17:38 |
Creams | Upraveno: 2006-03-14 17:38:52
.

14.03.2006, 18:50 |
clown Tappa .. u Helixu to bylo slabejma vodicema v prvni serii .. ty se ukroutily kurvy :o))
u novejch je to uz OK ..
mn ja myslim ze kdyz to odneses k prodejci popr. s tim zajedes k LadaNovi tak se to v klidu vyresi..... nevim co cekas ze se vyresi tady
Nech to reklamovat. Co s těma HZ děláte ? :-)))))

15.03.2006, 07:46 |
Smrada (M)
Tohle se mi stalo u HS250. Bezproblemova reklamace
jj, taky u HS 250 přesně ten samej problém, taky reklamace v poho
tak to není urvané, ne? jen ten kousek se oddělal od toho lepidla, kdyby neuznali reklamaci, tak bych to normálně zpět přilepil....
pokud mas strach ze zaruky, tak urcite bych zkusil 2-slozkovy epoxyd....ten je jak kamen.....nic nejak velice neupatlat a snazit se zachovat tvar vodice aby mohl kmitat