Navštíveno 592x

Aky subwoofer do rezervy okolo 2000kc.Radsej na tlak

15.03.2006, 10:18 |
Kamil | Upraveno: 2006-03-15 10:19:05
zkus sehnat jetej Magnat XTC 1000 nebo XTC 1200.

15.03.2006, 10:20 |
Kamil

15.03.2006, 10:22 |
choze Carpower - Blackbass-12 - Dvoucívkový subwoofer 2x300W, 2x4 ohmy, zlacené šroubovací terminály. - 2480,-

zalezi hodne na bedne jakou postavis, vybiral bych jeden z techto :
[ Link ] [ Link ] [ Link ] na tlak mi vice pasuji posledni 2

15.03.2006, 12:38 |
All Dobrá rada nad zlato. Doporučit cokoliv z uvedeného do rezervy považuju za, mírně řečeno, problematické. Pokud má rezerva v autě zůstat je doporučení posledních tří zvěrstvo se snahou prodat laikovi cokoliv. Už dlouho jsem sem nic nepsal a dlouho nebudu. Tohle je už ale moc. Na druhé straně jsem docela rád, že se mi teď potvrdily některé názory.

15.03.2006, 12:39 |
*FX* Určitě BlackBass...SUUPER
2 All: ;-))
P.S. Mozna myslel rezervu jen jako umisteni, ne ze tam bude cele kolo a do toho nacpat SW.

15.03.2006, 13:18 |
choze 2 All - no možná jo, ale co vymyslíš za 2k, hlavně on na to příjde taky sám, že to nemá smysl dávat do rezervy a že je lepší udělat box.

15.03.2006, 13:22 |
All Petrik: dostal jsem třicítku do rezervy i s kolem jenže tomu musí předcházet volba vhodného wooferu na základě jeho parametrů a ne výpis sortimentu.Blackabass tam taky nepatří a když se kdokoliv podívá na parametry zjistí i proč to tvrdím. Abych se neoháněl svým sortimentem a abych jen neplácal. U JBL se dají najít vhodné woofery. Ne to co je tady vypsané.
KONEC.
blacbass má ozvučnici 60Litrů(BR) tak nevim do rezervy asi ne kdyz vidím u sebe v autě tu megabednu..

15.03.2006, 21:48 |
JR nebo RF ma SW pro male uzavrene ozvucnice
Ja si nemuzu pomoct, ale nikde nectu, ze rezerva musi zustat zachovana - ja jenom ctu, ze memphis pozaduje subwoofer do rezervy.
A pokud jde o vyber tech subwooferu, tak ano - Blackbass chce velkou BR bednu, ale kdo tady mluvi o BR? Pokud jde o basak do rezervy, tak bych daval uzavrenku, ty subwoofery zabasuji i tak. Mame zkusenosti takove, ze kdyz jde basak do rezervy, staci ta uzavrenka trosku mensi nez do uzavreneho volne stojiciho boxu a kdyz jen tak orientacne mrknu na EBP obou basaku, tak jsou vhodne pro obe ozvucnice - jak BR, tak i uzavrenou.
Jde o subwoofer za 2000 Kc, takze kompromisy jsou naprosto zrejme, ale i tak to funkci splni velmi dobre.
Dakujem za prispevky.Takze rezerva neostane na povodnom mieste,to znamena ze bude iba woofer.Este sa chcem opytat,co hovorite na Deep Blue.A ake maju hlbky Deep 25cm a 30cm.Dik
Souhlasim s Allem.Natlacit cokoliv a pocitat penizky.Hnus.