Navštíveno 349x

16.03.2006, 10:12 |
Mirda | Upraveno: 2006-03-16 10:13:16
Hoj lidi, už sem tu měl podobnej dotaz na volbu audia ....
- potřebuju poradit kterej zesik z těchto dvou mam vzít
[ Link ] a
[ Link ] - oba dva možu mět za stejnou cenu, s tím že ten alpine je měsic nebo dva jetej
- bylo by to na
[ Link ] Dík za rady.

16.03.2006, 11:13 |
choze Alpine nic nezkazíš ba naopak
alpine je záruka kvality a snáž a dráž jí prodáš až budeš TUSovat do lepšího,ale spíš bych řek, že si bude líp rozumět s tím macAudiem (je to přeci jen téměř tentýž výrobce,co dělá magnata). navíc máš u něj v balení hned dálkový ovládání.
Ja mam to Z-2200 a jsem spokojen vytahl me Emphaser T3 na 138 db na DB Dragu tak bych bral urco toho maca uz jenom kvuli tomu ze ma vetsi vykon nez alpina a dalkove a je nove....

16.03.2006, 18:58 |
Kotva Kleenex: A co ZVUK? Nebo ti to je u p.dele, a kupujes zesak aby ti to vytah na 138 db na soutezi, ktera ma s hudbou pramalo spolecnyho? Proc neni soutez v co nejlepsim zvuku, ale v co nejvetsim tlaku(randalu)? Aby jste si koupily dva zesiky, dva subwoofry, 8 komp, 4 kapacitory, 20m 50umm kabelu....
PS: nezapomen vymenit kabel od baterky na kastly, tam se totiz ztraci napeti, a kvuli tomu blikaj svetla....

17.03.2006, 07:39 |
Mirda Jooo sorry ... zapomněl sem napsat, že mi jde hlavně o kvalitku.
- zatim u mě vyhrává ta Alpinka
:o)) v pohode kazdy ma jine prio a jen pro info uz ho tam take nemam mam ted o mnohem silnejsiho Emphaser 2500 na woofer.
Jinak soutez a kvalite zvuku je a to EMMA a to prima Sound Quality ;-)