Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > TUS rada

o Navštíveno 531x o
o 18.03.2006, 01:15 | Northsails
Tus na me dolehl,takze kdyz dam pryc sestavu od Rodeku,sel bych do wooferu Phase(Linear) Evolution Aliante 12" SI Ltd.A nevim,co k nemu za monoblok.Vybral jsem si DLS A6......predni repro bude bud taky DLS,nebo Rainbow.A druhej zes netusim.Audisona nejakyho???VR ???

o 18.03.2006, 01:34 | jarda
K A6 ze stejného vrhu....
o 18.03.2006, 05:22 | choze
Buď tedy DLS a nebo VRX ani s jedním chybu neuděláš.
Pokud budeš chtít bližší info klidně se na mě obrať.
o 18.03.2006, 11:56 | prohifi.cz
2 Northsails: Ja myslim, ze A6ka je moc dobra volba a asi jsem puntickar, ale mam rad obe znacky stejne, takze A6 + A4 by mi prisla jako moc dobra kombinace. A nebo pokud bys chtel neco opravdu moc dobreho, tak A6 + A3 + A3 a je to naprosto dokonaly.

Kdybys chtel, tak DLS A6 skladem, DLS A4 tusim take, DLS A3 take a jeste neco dalsiho by se naslo :-) ... neni problem :-)

Zalezi jak to chces zapojit a jaky repra chces - pokud chces max. kvalitu, tak 3pasma, asi bych je daval do biampingu, a pak A4ka super a nebo jestli chces pasiv tak A3ku. No, je toho moc, kdyztak napis a neco vymyslime...

Mrkni jeste na tyhle kompa - hodne zajimavy :-)
[ Link ]
o 19.03.2006, 04:46 | Northsails
Jo jo.Audio System jsem slysel v Sinsheimu,stribrna X5......h¨ral v tom orchestr a hralo naprosto uuuuzasne.
o 19.03.2006, 04:48 | Northsails
BTW.....kdo by mi udelal,nebo alespon pomohl s doorboardy do Saabu????Na jedny 16".....Jsem od Karlovych Varu.A jak by se pohybovala cena.Diky.

foto k příspěvku  od Northsails

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4263 sekund.