Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > SoundPro

 o Navštíveno 6094x o
o 26.06.2019, 07:24 | Lokal11
Zdravíme všechny příznivce ozvučení aut.Rád bych Vám za náš tým představil novou sound quality soutěž. Po dlouhých letech absence soutěží v ČR bylo na čase rozjet zcela novou soutěž. A že jsme za to vzali. SoundPro není převzatá soutěž typu Easca,Iasca,Emma,AYa ,které probíhaly nebo probíhají v zahraničí. Ale od začátku postavená nová ve spolupráci letitých borců pohybujících se v autohifi již řadu let a zaštítěná přední českou firmou CARMEDIA, zabývající se jak montážemi tak prodejem autohifi komponentů. Převzaté soutěže nás vždy v něčem omezovali. Proto se vytvořila soutěž kompletně od začátku upravená přímo pro Vás. Dalo nám to hodně práce. Hodiny strávené u vytváření pravidel,scoreshetu i vlastního cd. Ano Vlastní cd a výběr skladeb na kterých nejlépe rozpoznat přednes vašeho systému. Po dlouhých hodinách v poslechové místnosti jsme vybrali všechny skladby pro nejlepší diagnostiku vašeho ozvučení. A co víc vypracovali jsme i manuál ke skladbám pro Vás aby bylo ladění systému dostupné i pro začátečníky,kteří si mnohdy nevědí rady s vyladěním svého systému. Pro letošek jsme připravili hned několik srazů kam můžete zajet poslechnout, poradit se, poznat nové lidi a hlavně si zasoutěžit. Všechny podrobnosti najdete odkazu. Budeme se těšit na Vaši účast
Odkaz: [ Link ]

foto k příspěvku  od Lokal11



o 04.07.2019, 16:21 | PekG
Ahoj všem příznivcům kvalitního poslechu hudby v automobilech. Jelikož je to první sezona soutěže SoundPro v historii vůbec, rozhodli jsme se uspořádat jednu malou akci na Moravě. Tato akce se bude konat mimo kalendář tuningových akcí. Bude se jednat pouze o setkání příznivců kvalitního poslechu hudby v automobilech. Akce s názvem SoundPro reunion se bude konat 26.-28.7.2019 v menším autokempu Auto Camp Smraďavka.
V rámci této akce proběhne v sobotu soutěž, které se může zúčastnit opravdu každý. Jestli tě jen trochu zajímá opravdu kvalitní poslech v automobilech tak se zastavte.

Odkazy na místo akce a kontakt pro ubytování:
[ Link ]
[ Link ]
o 04.07.2019, 16:49 | PekG
odkaz na událost:
[ Link ]
o 19.09.2019, 17:36 | tazman

foto k příspěvku  od tazman

o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3279 sekund.