Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada ohledně repro

 o Navštíveno 5284x o
o 25.11.2019, 01:00 | Jdido | Upraveno: 2019-11-25 02:20:12
Ahoj, rozhodl jsem se u své Audi A4 2007 pro změnu základních reproduktorů za nějaké o dost lepší. Repro soustavu chci směřovat k show car (aby to dokázalo udělat parádu i při otevřených dveřích) -ne na profi úrovni . Proto vás prosím o radu, jaké reproduktory pořídit, jaký vhodný zesilovač a vyhovující výškové repro.


Doslechl jsem se, že je lepší koupit středobasové než jenom středové a k tomu výškové. Při tom jsem koukal na videa, kde bylo využity sředové repro a hrálo to parádně ( Hertz SV 165.1 SPL). Tyto repro se mi zamlouvají, ale rád si necham poradit i jinou značku.
Rozpočet na repro a zesilovač je +- 20-25k.

Děkuji za každou radu




o 26.11.2019, 17:21 | element85
Ahoj,
ako zaklad by som uviedol jednu vec: Radio/DSP + Napajacie kable + Signalove Kable + Reporo Kable + Zosil + Repro + Tlmenie + iny drobny instalacny material + Montaz + Ladenie = vysledna cena

stale to moze byt slusne, ja len manazujem ocakavania ohladom celkovej ceny prjektu.

porozmyslaj co vies robit/naco si trufnes a popozeraj aj po cenach kablov + tlmenia, co moze byt znacna cast projektu.
zvysok bude tvoj rozpocet pre Zosil a Repraky.

....a teraz miesto pre reklamu: pokukaj moje inzeraty :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3182 sekund.