Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Octavia III, výmena repro a tlmenie

 o Navštíveno 8236x o
o 07.12.2019, 09:32 | Peter1007
Ahojte.

Plánujem tlmiť predne dvere na octavií III + výmena reproduktorov. Pôvodný plán bol ponechať všetko sériové ale po 3 mesiacoch čo vlastním auto ma to prešlo a rád by som trochu hudbe pomohol.

Na tlmenie idem použiť STP Black Silver + Gladen Aero Neoprene + Snus Live ANS.
Koľko platov STP Silver (50*75) potrebujem na jedne dvere ?

Ktoré reproduktory odporúčate pripojiť na rádio Colombus ?

[ Link ]

alebo

[ Link ]

alebo

[ Link ]

Pomôže hudbe takáto modifikácia alebo sú to stratene peniaze? Prípadne tam môže byť iný problém ? Podotýkam, že nie som žiaden extrémista a na pár detailov mi postačuje aj sériová hudba.

Moja predstava o zapojení je nahradiť sériové výšky novými tie pripojiť na výhybku spolu so stredobasom a výhybku napájať káblami z pôvodného stredobasu. Je to správne ?

Čítal som aj o potrebe ubrať výkon alebo úplne vypnúť zadné reproduktory ale ak by som tam použil rovnaké reproduktory ako vpredu tak by to hralo vyvážené ?

Ďakujem za každú radu a nápad.


o 07.12.2019, 14:32 | Pglock
[ Link ]

dle všeho bude todle fungovat líp, než celej Gladen.

Pak tu je ještě Hertz

[ Link ]

Na to, co jsi naposílal, bych se já osobně vysral.
o 11.12.2019, 14:21 | Jeran
Ty kompa Hertz ck 165 co Ti radí Pglock jsou opravdu velmi dobré.Vyměnil jsem je za Gladen m 165 a rozdíl je dost výrazný.Vzal jsem je na doporučení od J.Karlovského a jsem hodně spokojen.
o 11.12.2019, 20:17 | CarMedia.cz (P)
Blam Relax 165 RX jsou nejlépe hrající reproduktory na autorádio všeobecně v ceně až do 6-7t. Když jsem si je porovnával, tak je dokázaly na středu a výšce předčít jen Sinfoni Appasionato, ale to se bavíme o 13t za pár. Zatím nám to potvrdil snad naprosto každý, kdo s nimi přišel do styku. A dost často na základě poslechu zákazníci těsně před montáží mění své rozhodnutí, co do vozu tedy příjde.. I staří pardálové, jako Zdeněk ze Sekinu sklonili a uznali.. :-)

Jirko ty si Hertz poptával těsně před tím, než vůbec Blamy přišly. Navíc, jestli si dobře pamatuji, řešil si hlavně rozdílnosti mezi DLS MB6.2 a právě Hertz. CK hrají dobře, ale minimálně při montáži na autorádio na Blamy nemají. Ono to vyplyne i z konstrukce. Přeci jen 2 Ohmy na cívce u středobasu člověk neočůrá, ještě když vemeš v potaz nižší příkon a vlastně totožnou citlivost, tak je jasné, že středobas při zapojení na rádio bude prostě živější.. A je to tak.. Ne že by Ckáčka byly špatnou volbou, to vůbec, ale jsme zas prostě dál..
o 12.12.2019, 09:03 | Jeran
Jirko máš pravdu,že jsem se ptal na rozdíl DLS a Hertz.Proto jsem byl rád za vysvětlení.Taky jsem psal,že jsem dal na doporučení od tebe a vubec toho nelituji.Jsem spokojený s Ckáčkama,ale když už jsme u toho,tak by jsi mi k nim mohl nabídnout nějaký opravdu slušný zesík.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3122 sekund.