Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Superb 1 jaké autorádio?

 o Navštíveno 7017x o
o 29.12.2019, 22:01 | ...mako
Zdravím.

Vlastním Škodu Superb 1. generace ve které je původní autorádio Škoda symphony na CD. Co se týká kvality přehrávání, jsem v zásadě spokojený (nejsem žádný audiofil). Při denním používání mi ale vadí absence bluetooth připojení (na hovory a přenos hudby z mobilu).
Uvažuji tedy o nákupu jiného autorádia. Hlavní požadavky, kromě BT, jsou nenápadný vzhled (se zeleným podsvícením) a pokud možno funkčnost ovládání na volantu.

Co jsem se zatím díval, nabízejí se následující možnosti:

- 1DIN rádia - bohatě by mi stačilo, ale existuje vůbec nějaké, které nevypadá jak vesmírná loď?

- 2DIN RNC 210 nebo podobné - líbí se mi vzhledově, podle všeho je to origo koncernové rádio pro čínský trh. Našel jsem ho ale je jen s červeným podsvícením. Jinak ideální kandidát.
[ Link ]

- 2DIN s barevným dotykovým displejem - Nabídka je široká, většinu funkcí, které nabízí, ale nepotřebuji. Vzhledově mě zaujaly čínské přehrávače s androidem, které vzhledově ladí se zbytkem interiéru. Opět jsem ale našel jen s červeným podsvícením. Otázkou je taky kvalita...
[ Link ]


Má někdo ještě nějaký nápad, osvědčenou volbu, případně osobní zkušenost? Nebráním se ani použitému kusu.

Předem díky za rady


o 30.12.2019, 12:51 | dogeatdog
Proč nezkusit ze Symphony vytáhnout aux, pokud jsi spokojen se zvukem?
Pak jen cvaknout krabičku BT za pár stovek a hraješ.

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3469 sekund.