Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Radio vs. parkovací senzory

 o Navštíveno 5877x o
o 15.08.2020, 11:34 | Filca6 | Upraveno: 2020-08-15 13:50:04
Zdravím. Kamarád se rozhodl, že ve svém autě (fiat ulysse 2007) vymění OEM radio za Pioneer MVH-S120UBA. Musel k tomu dokoupit ISO redukci včetně anténního napáječe Fakra-ISO. Po zapojení radio hraje, paměť zůstává uložena, ale přestaly fungovat parkovací senzory. Po připojení OEM radia jsou funkční. Je potřeba k tomu koupit nějakou další redukci a nebo na aftermarket radia prostě senzory nefungují?


o 19.08.2020, 07:12 | oberon
Po kratkom googleni som nasiel (sice na iny model Fiatu) adapter [ Link ] , ktory sice zachova vsemozne funkcie, no ani ten nevie zachovat oem parkovacie senzory pri neoriginalnom radiu.
Nemozne to urcite nie je, len asi to nebude komercne dostupne.
o 26.08.2020, 15:44 | Axton81
Zdravím. Tohle by zajímalo i mě a v mém případě by se jednalo o dvojkovou ovci combi R.v.2008.
Originální rádio Stream jsem vyměnil za čínský Isudar, který sice není nejhorší a s řídící jednotkou komunikuje skvěle.
Nicméně už začínám pokukovat po nějakém 2din značkovém a rád bych si parkovací senzory zachoval.
U Číny byla v balení i kamera, ale tu jsem dávat nechtěl, jelikož mi senzory bohatě stačí, ale pokud by to s novým lepším rádiem nešlo, asi by mi nic jiného nezbývalo a kameru bych instalovat musel. Alespoň tedy, že ty kamery připojit jdou.
Pokud má někdo u Octavie II combi s tímto zkušenost, podělte se.
Díky
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3273 sekund.