Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > USB vstup MB Viano 2010 Audio 50 APS

 o Navštíveno 4664x o
o 14.10.2020, 15:36 | guttata | Upraveno: 2020-10-14 17:39:33
Dobrý den vespolek. Jako první musím napsat, že jsem v oboru úplná lama, tak se mnou prosím tak jednejte. Zkoušel jsem hledat, jestli tu můj dotaz už není, ale protože všichni mluvíte cizím jazykem a používáte různé zkratky a výrazy kterým nerozumím, neuspěl jsem. Takže se omlouvám, pokud už to tu je. A k věci.
Kdysi v minulosti jsem měl auto, kde vedle rádia koukala USB samice do které jsem vložil flashku a přímo na rádiu jsem mohl prohledávat složky, vybírat hudbu a pod. Pro mě ideálni řešení. Teď mám Viano s rádiem Audio 50 APS a chtěl bych totéž. Jde to? Viano sice má AUX, ale jednak nemám mp3 a telefon nechci použít jako zdroj hudby a jednak bych chtěl mít možnost ovládání hudby na rádiu, potažmo na volantu a ne v kastlíku spolujezdce, kde je AUX. Můžete mne prosím blbuvzdorně navést co koupit a kam to u daného rádia zapojit abych do toho vrazil flashku a ono to šlapalo? Popř. řešení s SD místo flashky, to mi je jedno.
Děkuji pěkně.
P. S.: popř. pokud tu je někdo z Prahy, kdo by se mě ujal, bylo by to ideální. Stejně to rádio nebudu umět vytáhnout...


o 15.10.2020, 03:55 | M.a.R.i
Neni zac...

[ Link ]


[ Link ]


konkretne treba toto:
[ Link ]
o 15.10.2020, 07:25 | guttata
No cena mě trochu překvapila, doufal jsem, že to bude jen nějaký kabel. Ale ok. Kam se to zapojuje?
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4174 sekund.