Navštíveno 317x

20.03.2006, 20:35 |
golfik69 | Upraveno: 2006-03-20 21:03:33
Ahoj kluci.potreboval bych radu.dnes jsem si hral se zesikem,ruzne nastavoval atd.a najednou jsem zjistil ze mi nejde repro u spolujezdce,tak jsem ho odpojil od zesiku a dal ho na jinej vystup a sel normalne,tak jsem ho zase vratil na puvodni vystup a hral,pak jsem prejel koleje a najednou zase nejde.nevite co to muze bejt?Dik za kazdou radu.

20.03.2006, 20:42 |
Pagoš Přechoďák nebo téměř vypojenej spoj mezi rádio - rca, rca - zes, zes -repro kabel(spoj který si upravoval, takže to asi ne), repro kabel - vyhybka(pokud ji máš), vyhybka - samotné repro. V těchto místech hledej problém, pak jedině nějakej zkrat proti kastli.

20.03.2006, 20:50 |
golfik69 | Upraveno: 2006-03-20 21:04:12
Pagos-kabel repro zesak je v pohode,vyhybka taky v pohode a samotne repro je taky v pohode,hraje na jinym vystupu normalne.jeste jsem nekontroloval ty rcacka ale to bi nesel celej predek ne a ne jen jeden?jeste se v tom tak nevyznam tak se ptam.

20.03.2006, 21:02 |
golfik69 | Upraveno: 2006-03-20 21:14:31
Pagos-kabel repro zesak je v pohode,vyhybka taky v pohode a samotne repro je taky v pohode,hraje na jinym vystupu normalne.jeste jsem nekontroloval ty rcacka ale to bi nesel celej predek ne a ne jen jeden?jeste se v tom tak nevyznam tak se ptam.

20.03.2006, 21:22 |
Pagoš Vepředu máš kompa přes vyhybku a přestává Ti hrát jen středobas a výška hraje v pohodě?
jj predek jsou kompa a jsou zapojene jen stredobasy,vysky jeste zapojene nejsou,cekam na domecky

20.03.2006, 21:37 |
Pagoš Tak to bych se bál, může být problém s impedancí, kterou zatěžuješ zesilovač. Ale pokud je druhá strana ok, nebude to závada. Takhle se blbě radí, chtělo by to řešit na místě a prozkoušet :-)
s impedanci problem nebude urcite. videl bych to na studeňák nebo chybu v rca. zkus proodit na zesilovaci RCA pravej za levej. pokud to bude zase delat druha strana, je kabel v řiti, poku ne, je v řiti zes
Pagos-dikes za rady a zitra vyskousim ty RCA kable a uvidime co dal.cus
Scream-cus.zitra to zkusim teda prohodit a uvidime.zesik to snad nebude,mam ho teprve asi 14dni zapojenej,tak sem sam zvedav
Scream-cus.zitra to zkusim teda prohodit a uvidime.zesik to snad nebude,mam ho teprve asi 14dni zapojenej,tak sem sam zvedav