Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prostrceni dvojlinky dvere-kabina focus mkII

 o Navštíveno 6218x o
o 04.07.2021, 13:23 | dj.dmc
Cao. Poradi nekdo jak dostat tu dvojlinku ze dveri dovnitr? Toto sem jeste nezral. Kdyz uz se mi po 3 hodinach podarilo dostat ven ten konektor ze sloupku tak kdyz strim drat dovnitr nikde nevyleze a toho tam mam tak 40cm ma s tim nekdo zkusenost? Diky za kazdou radu platim zlatem ,????


o 06.07.2021, 12:20 | Seat Power
JJ u většiny aut,obzvlášť těch novějších je to peklo a asi skoro nemožné protahnout...doporučuji pokud to máš odstrojene,provrtnout dírku těsně nad konektorem pak použít gumovou průchodku a ochranu kabelu a pro suchr zamaznout silikonem..takto jsem to už párkrát dělal a nikdy žádný problém a sám to tak u své Mazdy mám také ...protože protáhnout to skrz konektor bylo absolutně nereálné.
o 07.07.2021, 12:05 | soky
S Focusom skúsenosť nemám. Mám ju však s VW Polo 9N3. Zadné dvere: pohoda, diera z B-stĺpika do dverí cez veľkú gumovú "harmoniku" => pohoda. Predné dvere: katastrofa ale podarilo sa mi to vyriešiť. Základom bolo odstrojenie-oddelenie harmoniky od karosérie jednoduchým páčením, zväčšením obvodu konca harmoniky a jej stiahnutím z plastového krúžku tvaru obdĺžnika. Následne sa dali oddeliť 2 plastové konektory. Každý z nich som vybral do voľného priestoru a v spodnej časti, kde neboli jednotlivé piny obsadené, som ich vrtákom prevŕtal na veľkosť dvojlinky. Potom som natiahol dvojlinku cez oba konektory bez prerušenia a celé poskladal. Zvukový rozdiel bol priepastný!
Škoda, že som si to nenafotil. Samozrejme, že som mal rozobratú nielen harmoniku ale aj dvere a auto bolo pod A-stĺpikom odstrojené.
o 09.09.2021, 18:32 | soky | Upraveno: 2022-01-28 12:51:33
Univerzálne prestrčenie reprokábla z auta do dverí: VW Passat B8

foto k příspěvku  od soky

o 09.09.2021, 20:13 | Seat Power
Pěkné
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3357 sekund.