Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Suzuki swift

o Navštíveno 403x o
o 20.03.2006, 20:49 | maima
Ahoj,tak pristi tyden mi ma dojit swiftik..1.5 GLX..chtel jsem se zeptat...za prve..jak je to s muzikou (originalni)..ma nekdo zkusenosti?..a dale s pripadnym rozsirenim...v cem vidim hacek je originalni autoradio zapasovane a splyvajici s palubovkou...dale pokud bych zde udelal nejake takove zasahy,prijdu o zaruku?Diky moc :)

o 20.03.2006, 22:41 | FBS
v tomto ti poradí Fresh
o 20.03.2006, 23:25 | Fresh
ahoj, co se tyce radia, tak se delaji dva adaptery, klasika 1dinovej s prihradkou a druhej 2dinovej. Co se tyce zaruky - pokud si nechas radio vytahnout v suzuce a nebudes zasahovat do original kabelaze, tak by nemel byt zadnej problem. Ja mam to original radio a zatim celkem spokojenost, je to Panasonic a cte snad i ty nejpodrenejsi CD bez problemu, nepreskakuje a ma dost dobrej prijem na radio.
Original repro stoji za "h..no", problem je ten, ze v prednich dverich je pomerne malo mista a proto se tam vejdou 16,5 s malou montazni hloubkou, original repro ma 55mm na vysku a doseda na tapecirung, v zadnich je to jine, protoze okno nezasahuje az po repro a proto se tam vejdou normalni.

snad ti to pro predstavu staci :-)
o 21.03.2006, 09:31 | maima
aha..a ty sam jsi jiz menil nebo planujes menit repro?pripadne jakou kombinaci jsi zvolil?Jinak diky moc,moc jsi mi pomohl :)
o 21.03.2006, 09:47 | Fresh
zatim planuju a vybral jsem si Ground Zero
predek Radioactive GZRC 165F
zadek Radioactive GZRF 65
o 21.03.2006, 14:27 | maima
aha..jasne..ja teda nejsem moc zbehly v tomto...mohl bych timto tedy poprosit pripadne ostatni cleny (partnery) o nabidku ci doporuceni reproduktoru se zminovanou malou montazni hloubkou? (okolo 55mm)...Dekuji mockrat...zaroven nevim jestli zesik nebo ne...jestli ho tam nejak napasuju bez ztraty zaruky...
o 21.03.2006, 14:29 | maima
nerikam ze mi jde primo o tlaky,jde mi hlavne o kvalitu,ale precejen si obcas rad dopreji trosku vetsi hlasitost...:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3163 sekund.