Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problém

 o Navštíveno 5185x o
o 22.01.2022, 01:01 | DasVocas
Zdravím, mám takový problém, když mám v autě na max hlasitost, basy a výšky tak po nějaké době se zničeno nic ztlumí zvuk, na rádiu je stále na max. Prostě se to ztlumí, 5sekund ticho a pak se to 15sekund pomalu samo od sebe plynule zesiluje do původní hlasitosti a jakmile se to stane tak pak musím ubrat hlasitost jinak to děla každé 2minuty. Co se týče autohifi tak se v tom vůbec nevyznám. Myslím si že by se mohl přehřívat zesilovač a pojistka ho vypne a až se zchladí, tak se zapne a začne se to zesilovat, ale jak říkám tak se v tom nevyznám a tohle je jen takový nápad. Nevíte někdo prosím vás čím by to mohlo být?
Repro soustava originál včetně originál subwooferu a3 8p 2006, je to komplet originál, nic jsem nepřidával ani nikdo jiný před tím se v tom nevrtal.


o 22.01.2022, 03:28 | Pglock
Staci nebejt tuc-tuc pako a vse bude makat...
Ten Bose zesilovac se fakt pri plnym vykonu dlouho neuchladi. A s takovou pujde brzo do kytek.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3139 sekund.