Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Dsp profi ladič

 o Navštíveno 16837x o
o 27.02.2023, 09:07 | Fox_cali
Ahoj, nepohybuje se někdo kolem Ostravy, kdo umí naladit dsp pomocí mikrofonu a zkušeností. Nejsem úplně začátečník, uši si myslím mám v pořádku. Něco jsem naladil, ale samozřejmě se změnou hudebního stylu je to nekončící proces. Peru se hlavně s frekvencemi u středobasu, kde mi to při kytaře hrozně hučí. Dále pak přechod střed výška mi to zvoní atd. Ta Ostrava je teď omezená, protože jsem nepojízdný, je to sezonní auto. Určitě platím. Díky


o 10.05.2023, 21:29 | elektron
To vyzera skor na problem s instalaciou ako len problem naladenia. Urcite ladenie niecomu pomoze, ale nie je to liek na vsetko ako by niekto ocakaval. A tiez by dost pomohlo uviest detaily o kompo - hlavne procesor, repro, atd.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3665 sekund.