Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > autoradio na karty poradte prosim

o Navštíveno 208x o
o 22.03.2006, 06:44 | krtekaudio
kamos se me ptal jesli existuje autoradio které prehrava mp3 z karty ale z memory stick duo ma ji v telefonu SE D750i a chce to nejak vyuzit poradte prosim nejaky tip na radio co by to zvladlo nebo me napadla komunikace pres bluetooth ale to nevim jestli to nejaka masina umi jinak jeste me napadlo vyresit to pres aux jo cena autoradia by pry nemela presahnout 4K
kazda rada dobra tak prosim piste dik

o 22.03.2006, 10:02 | milfa
No tak hodně úspěchů při hledání.Většinou se to dělá s fleškou přes USB nebo bluetooth.Něco jsem zahlíd od Clarionu.
o 23.03.2006, 13:54 | jericho
Sevas, pokial ja viem, tak napr. Sencor, Orava, Yakumo ma modely ktore zvladaju prehravat MP3 z CD, ale maju aj USB vstup a tiez maju slot pre SD/MMC kartu. Nech to skusi pozriet, totiz MMC/SD karta/MemoryStick karta su rovnake vo vnutri, ibaze Sony musi navonok vyzerat inac-ako vzdy nieco extra. Mozno sa vyraba nejaka redukcia ze by tam tu kartu islo vopchat.
o 23.03.2006, 14:08 | clown
1. Nove CLA maji USB ..

2. redukci SD/MS sem jeste nevidel

3. predstava jak taham z telefonu kartu a rdu ji do radia mi neprijde nejak moc ergonomicka .. to fakt radeji USB Flash disk ..

4. MP3 tak do telefonu, nebo notebooku .. jinak do auta fakt ne :o))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2983 sekund.