Navštíveno 483x

Zdravim, jsem zacatecnik a chci se zeptat... znamy mi nabizi dvoukanalovy zesilovac. Pry ma minimalne 400W rms a 175w rms na kanal. Jenze ten zesik ma jen 25 A pojistku, kolik tak odhadem muze mit realny vykon? Jinak neni to zadny no-name...
mapis znacku a model jinak se nic nedozvis

22.03.2006, 11:57 |
clown 25A ? 2x60W ..
25A je proudove na max 2x85-90RMS
bo proud se oscat neda :c)))))))))))))))))
Jsem se tu dva dny nedostal, dekuji za potvrzeni mych domnenek. Ukazoval mi navod a je to napsany i v nem jako rms, tak jsem byl takovy nalomeny.
Konkretne se jedna o Crunch, model presne nevim, zkusim pohledat po net jestli jej poznam nekde na obrazku.

24.03.2006, 13:52 |
vojco jj, Crunch takhle označuje zesiky. Ja mam taky, udávané je jako 2x200w rms, pojistka 40 amp, tak to asi moc reálné nebude.
40A je dle mne 2x140-150RMS a nic si z toho nedelej, jak to vidim keca hafo firem a Crunch take a ne malo bohužel
zlaty moje zesiky, pojistky nemaji sice vubec ale vyrobce pise 4*60W a ma to na 12V 4*80W :-)
2k misto 120 ma 138... atd:-)
jj woe Lve juniore ale jaka byla jejich cena? a co je to za zesaky asi ne China že?
tazzzz: ten nejlevnejsi co mam - 2k byl v roce 1999 za 2800,-DM :-) ostatni za vic :-)
je to poctiva USA :-)))
no vidiš ono totiž stare železo je stare železo ale dnes hnus spousta firem jen lže :c((((((((((((((((
no taky Crunch jsou dost mizerny zesíky.
jj ale jak to zni Crunch USA ............dřive asi OK ale ted stojej za prd a s RMS total lžou bohužel
mam alpinu mono a ta ma 2x20A a je to 250 rms
Proffesor_W ................. to je oki ta ma na jeden kanal 275RMS jak jsem spočital
Tazzzz :-) ja vim, jen jsem to napsal pro porovnani