Navštíveno 749x

ahoj mám dotaz. Můžu koupit tyhle oválay a nikde sem nenašel nic o nich. poradíte?
předem moc díky

26.03.2006, 08:36 |
All Myslím, že jsi napsal špatně typ. Už léta jsou Spectrony označovány SPC69 a nějaká písmena pokud jde o ovály. Stejný způsob značení je ale u všech reproduktorů. Abych ti mohl k nim něco napsat měl bys ten typ upřesnit.
jsou to tyhle

27.03.2006, 09:08 |
All Čoveče, jak je to starý? Nejstarší Spectrony, který jsem prodával asi před pěti lety se jmenovaly SPC69X. Vypadaly hodně podobně. Koš byl černý chrom a to označení bylo napsané i na samolepce vzadu. Je ale možný, že jde o stejné repráky s použitou nějakou starší samolepkou. O tom ale nic nevím a nikdy jsem si něčeho takového nevšiml. Za kolik ti to nabídli? Pokud se chceš podívat na aktuální typy Spectronů můžeš na
[ Link ] . Pokud budeš chtít parametry některých starších napíšu ti je. Mám všechny katalogy Spectronu za celou dobu, kterou to prodávám. Tohleto označení mně ale mate.
Tyto repráky jsem měl v roce 1999 v Cliu a potom i v AXku (od roku 2001). Hrály super, takže tohle je bez problémů, ale vzhledem ke stáří reproduktorů bych už váhal, neboť přeci jen po pěti až 7 letech provozu ...... se s nimi už mohlo nebo může stát cokoliv.
To All: Asi pamatuješ méně než já :-)
nabídka byla za 800,- :-)
moc díky za info, takže je mi jasný že do toho rozhodně nebudu
Jestli je to na dobírku, tak asi ne. Jestli je máš možnost vyzkoušet nebo prohlédnout, tak vyzkoušej a uvidíš.
no právě že na dobírku, takže je nemám možnost vyzkoušet:-(
A já si zase obecně nedokážu udělat o reprech Spectron udělat obrázek, protože jsem ještě neslyšel od Spectronu žádný repra kromě sobwooferů, ty se mi docela zvukově líbily hlavně starší model s označením ¨PHAT.Jestli by byla možnost někde poslechnout, uvítal bych to, sem od Hradce Králové a sháním levnější ovály do plata, až budou peníze, tak je zas vyměnim za jiné za lepší.Taky jsem koukal na Carpowery CRB 6x9" s karbonovou membránou, protože ostatní komponemty mám taky od Carpoweru.
no já radši dám víc peněz než koupit něco co by nebylo to pravý. Zatím nemám SW takže chci od oválů aby taky trochu zahrály basy :-)
Můžeš se zastavit u nás v Corner Autohifi v Pražské ulici v HK. Máme tu vše skladem, je možno ukázat a některé i nechat poslechnout v panelu, i když to není to ideální. Kdyžtak kontakt na mě je info@corner.cz
To homer01: Co ovály 7x10" Axton CAX719? Ty budou i na slušném rádiu velmi dobře basovat. Jsou za nějakých 2900 Kč.
Nebo mrkni na www.corner.cz, je tam velká nabídka (pod položkou triaxiální repro).
to SilverGhost: posílal jsem ti maila