Navštíveno 961x

Po několikaměsíčním "boji" se zákazníkem, který potřebuje auto denně a tudíž bylo k monáži přistavováno velice nepravidelně a jen na několik hodin,(do něčeho podobného už se nikdy nepustím), jsme skoro u konce.
Do okénka v platu, které je ze zadu různobarevně prosvětlené, přijde ještě logo a pak jen nastavit.
Zákazník nechal nalakovat laminátové díly u "svého známého" lakíry (protože to bylo levnější) a ten trubka nechal barvu vypálit, čímž všechny díly změnily "malinko" tvar a to co před tím perfektně sedělo už vůbec nesedí. Výsledek - 2 dny práce navíc s dopasováním a podle mě zničená instalace :-(
Takže příště: Převzít auto, vyhnat z dílny, zamknout a zavolat až bude vše hotové.

26.03.2006, 13:59 |
TROY skromný dotaz - jak se pak vyndaj případně zesíky,když jsou takhle zalitý v laminátu?
je to mooooc pěkné,doufám že ty připojovací kabely dáte do nějakého okrasného návleku, nebo tak nějak :-)))

26.03.2006, 14:50 |
toxic No paradicka :)
TROY : asi po odklopeni sedacek...

26.03.2006, 16:42 |
aTTim copak jak se vyndaj, ale spis jak se chladi ?
já myslím že tam mají digitály, a ty se chladit nemusí,ne? :-)))

26.03.2006, 18:12 |
doronel | Upraveno: 2006-03-26 18:14:36
TROY - celé se to dá během několika minut demontovat. Vyndá se plato - to je upevněno jako normální plato. Pak jen povolit 2 šroubky a ten zelený díl jde vytáhnout.
Jinak Lukaash má pravdu. Po odklorení sedaček je částečný přístup k zesákům a za nima je ještě místo pro lékárnu, trojůhelník a podobné blbosti.
aTTim - s chlazením nebyl dosud problém. Jako polotovar už to dost dlouho jezdí. Chladiče jsou na boku zesilovačů a ty jsou volné.

ten spodek s tím SW vypará jako zadní část starší televize :-D Ale jinak pěkně provedený

26.03.2006, 18:41 |
TROY harry
dík za vysvětlení

26.03.2006, 20:18 |
Racer Krásně jsi to udělal :-) možná ale ten woofer mohl být jiné barvy trošku mi to neladí ale jinak paráda :-)
moooc pěknej kufírek...super práce!
na muj vkus je ten kufr malo oranzovej :-)

26.03.2006, 22:44 |
aTTim jako designovka je to urcite zajimavy, i kdyz me osobne to moc nerika, je to takovy studeny, ale to je osobni dojem
k tomu chlazeni, nevim jak se tyhle Hifo hrejou, ale moc vekla cirkulace vzduchu tam asi nebude. Zvlast v lete muze byt problem.
cena za tvoji práci????nebo mi prosim napiš na icq měl bych pár otázek..jinak super dílo..díky
Práci čest
Troy: Ahoj ,jak se vede, tak už mám konečně namontovanou muziku v autě a co ty, jak pokračuješ s golfem?

27.03.2006, 17:35 |
TROY majk
nijak :o) není ted chut na nic
No, to věřim, ale já to už nemoh vydržet, tak se se dal do práce:-))

29.03.2006, 01:15 |
Katy =O hezkej skwost (kufr) !