Navštíveno 1954x

Je to octavka limitovaná série Laurin&klement combi......

to nahoře je levá strana, to dole pravá strana kufru

průběh tlumení - levá strana

Pravá strana

V týdnu by se měl udělat prostor pro zervu a přední dveře. Ty dceře jsou docela "zajímavě" v orginálu udělané....................

Repro je na plastové redukci a za ním je "ozvučnice" vytvořená jakousi plastovo-gumovou "membránou"........

hmm...to sem fakt nevedel co se skryva v oktavce ve dverich....:))))))
proč mě to jen u škodný nepřekvapuje? :-)))))

26.03.2006, 17:56 |
JR v cem je rozdil proti nelimitovany serii?
Světlá kůže , mahagon, všechno v elektrice, šibr, jinak nevim. škodovku neznám. jen jsem ji ted dostal k léčení neduhů v ozvučení. Fakt je že vnitřek vypadá dost dobře.

26.03.2006, 19:01 |
Augi že by tappajomat...

26.03.2006, 19:42 |
ivls to Pavel 002 ty černý obdelníkový potvory, které spojují kufr a venek doporučují zalepit také - jak bude hrát basák, tak se to bude otvírat a zavírat a dělat pazvuky .-))

26.03.2006, 21:10 |
JR takze se to tlumi uplne stejne jako klasicka kokta ....
Právě že to vypadá na ten tappajomat. Laurin-Klement by zasloužil něco lepšího.

27.03.2006, 09:36 |
VlaK ivls: Jojo, presne tak...ja se na tom strasne zadrbal u me, dela to takovy to brllllllll.....brllllllllll :) Zalepit..
No jo tapajomat. Na přání majitele. A to ještě raděj ani nenapíšu co tam bude dávat dozadu )))))))) za repro. Chce šetřit a nechce si nechat poradit. On na to časem snad taky přijde. ivls myslels jsi potvory nebo otvory?

27.03.2006, 20:06 |
ivls to Pavel002 . myslel jsem ty potvory otvory, co budou takhle dělat nedobrotu .-))