Navštíveno 415x

Inu chtěl bych se podělit o zkušenost s tímhle ešopem. " Autoradia.sk. mam doma starší rádio od kenwoodu a nemam ramecek. Byl mi doporucen tenhle šop že pry jsou ofigo zastupci kenwoodu. Tak sem jin napsal emila co a jak potřebuju. Pro jistotu sem zkontaktoval i uživatele "Jarkn" co byl uvedenej v kontaktech a byl online na icq.. Na email mi během par hodin odpovedeli ze ramecek maji a za par korun. Jarkn mi pomoh spravne upravit objednavku. To byla středa odpoledne.. v pátek dopoledne mi znoví kurýr na zvonek a dava mi baliček do ruky... Panečku z Košic do Plzně a trvalo to ani ne 48 hodin.. BY se asi některý český šopy fakt mohli stydět..
Ten šop vřele doporučuju. Fakt mile překvapil :o)

27.03.2006, 10:30 |
Sau Tak to gratuluju,já sem jim psal před asi čtvrt rokem ohledně koupě repro 2x maila a ani jednou neodpověděli.. tak sem jich kůpil jnde,jejich škoda :) ale třeba sa od té doby zlepšili..
jj odporucam autoradia.sk su uplne v pohode
jj tak ako felda s jarom nemozu byt problemy :-) odporucam...

27.03.2006, 12:18 |
jarkn to sau:
na akeho maila si to pisal? ake repra?

27.03.2006, 12:20 |
jarkn only_one: thx.
a este nieco pre Čechy:
Zanedlho otvorime aj pobocku v Českej republike v Prahe, kde budete moct poslat reklamacie, popr. si vyzdvihnut objednavku urobenu cez e-shop

27.03.2006, 22:37 |
Sau 2 jarkn :co za mail to byl už nevím,nejaký z stránek autoradia.sk,repra to byly Hertz dsk 169 a 690,byla to tuším že akce nejak těchto repro dohromady.

27.03.2006, 22:45 |
jarkn tak takeho maila sme nedostali. Je mozne ze ci tvoj poskytovatel nie je v black list zozname...... a nepresiel nam mail :-(
Teraz sme presli uz na novu verziu antispamovej ochrany a malo by to byt ok.....
Preto je na webe pre istotu aj ICQ kontakt na mna :-)
ale thx. za postreh