Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Bacha vejška - šlápni na to :o)

o Navštíveno 814x o
o 27.03.2006, 17:36 | tomvee
Zdravím ve spolek. Víte z jakého filmu je tahle hláška ? 2, Bude hodně blbý, když umístím výškové reproduktory cca tak jako na fotce ? Na palubovce mi ve vhodném umístění brání přístrojový štít a montáž do sloupků je pro mě trochu náročná.

foto k příspěvku  od tomvee

o 27.03.2006, 18:27 | Šestikule
Bony bony bony, vole
o 27.03.2006, 22:21 | H.E.R.O.
tak co vlastně chcete?
o 27.03.2006, 22:46 | Scream
na palubce neni vhody místo? a jakto prosimte? ja je mam místo tech 86mm sráčů v palubce a sem spokojenej. urcite je to lepsi umístení jak v tech dveřích
o 27.03.2006, 23:55 | clown
palubka .. nad vydechama topeni blby ?
o 28.03.2006, 08:08 | tomvee
Nafotím interiér a odpoledne sem dám fotky. Mám takovou spešl kár Ritmo a tam je všechno problém :o)

PS: Kde je ten kluk ? Kterej ? Ten cos mi ho doporučil .........
o 28.03.2006, 08:17 | Smrada (M)
Ty vysky nemusi byt takto zapusteny. Muzou byt na palubce. Teda treba. Mely by smerovat v idealnim pripade tak, aby se protinali osy pred posluchacem, nebo se protinat u radici paky. Ja budu brat tu prvni verzi, protoze jezdim v aute sam a proto chci poslouchat dobra ja a ne prazdne sedadlo. Je ale dobry laborovat nad zvukem. Proto se u me v aute budou menit pozice vysek uz po pate;-)
o 28.03.2006, 11:08 | Lada362
no jestli jdou v tom domecku naklapet nechal bych je klidne ve dverich.
Jionak ritmo sem poznal je to aspon abart???
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3571 sekund.