Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > ojedinělé výšky

o Navštíveno 780x o
o 27.03.2006, 20:18 | ivls
jsem výšky original octavia a troufám si říct, že jako jediná na světě hraji v holportu se středobasem morel elate6 a jsem hnaná v biampu přes mc intosh mc420 - velice se snažím, aby si mě majitel nechal po dokončení domečků a myslím, že se překonávám

opravdu se snaží, dokonce vyloudí nečekané tony ze sebe, ale nezustane natrvalo to je víc, jak jasné

ale tímto ji děkuji za záskok na pár dní a chci se ji omluvit za to barbarské přidělání - ale co vymejšlet na pár dní
ještě jednou ti děkuji

foto k příspěvku  od ivls

o 27.03.2006, 20:31 | mourl
to si děláš pr...mno to hraje? ROFL pěkná instalace...to je snad horší než já, kterej doma hraje SW přes PC zdroj :-))
o 27.03.2006, 20:52 | Mario
ta vejska to necekala, ze bude hrat pres McIntosh .o) v duetu s morelem .o)
o 28.03.2006, 10:08 | Milhauzz
Myslim ze ta vejska hrala jak nikdy :)
o 28.03.2006, 10:53 | clown
z toho jde zvuk jak kdyz hrajes na valchu, ne ?
aspon co znam z nasich koktavek :o)) ale joo.. prestavby jsou opruz .. neni na to dostatek casu a chces aby to aspon hralo za kazdou cenu ..

ja mel takhle aplinu a helix a4 na origo repracich ... :o)) asi tyden
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3144 sekund.