Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Sony CDX-F7750, Panasonic CQ-C8301N

o Navštíveno 204x o
o 28.03.2006, 10:03 | PIDA
Zdravím, chtěl bych se zeptat, které z těchto radii byste mi doporučili koupit popř. poraďte nějaké jiné radio s nahráváním animací v podobné ceně.
Předem děkuji všem za odpověď.

o 28.03.2006, 12:57 | Dave0401
Mam 7750 a naprosta spokojenost. Zalezi za kolik ho muzes mit. Ja ho mel za 6900,- (novy) takze pro me to byla jasna volba. Zvukove je vice nez vydareny.
24bit DAC burr brown, MP3, atrac 3plus. Pokud si nekde od Ostravy neni problem poslechnout.
Jinak nizsi rady sony nebrat.
P.s. Nevim o tom, ze by se daly nahravat vlastni animace, ale stejne je mam porad vyple. Jde mi o zvuk a ne o blikani ;))
o 28.03.2006, 13:29 | Pe-pig
jo, jo, jako Dave, mám 7750S a max. spokojenost, bohužel jsem za něj cálnul o nějaké tři víc.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3053 sekund.