Navštíveno 800x

Co myslíte odruší toto pískání od alternátoru?
Mám tam odručovač SiNUSLIVE na signálních kabelech a ten pobral tak 90% hvízdání ale malinko ještě zůstalo.
Kostra i kabely jsou 100%, Zkoušel jsem i připojit napájení rádia přímo na baterii ale to na to nemá vliv.
Děkuji za názory

zkus treba jeste jinej signalovej kabel ... me to piskalo nepredstavitelne .. ukradli mi radio ... vymenil jsem ....vsechno sem dal novy a v pohode a nemam "odručovač "

29.03.2006, 10:32 |
clown ja tehda vymenil radio za jine, stejneho medlu a prestalo to :o)))
ale to byla vyjimka
mě to výrazně pomohlo. přímo tenhle CAP 33. ale stejně tam ještě něco zůstalo
Identifikovat závadu podle článku v odkazu "Rady a návody" a odstranit...Po zkušenostech se ze mne stal zapřisáhlý zastánce přírodních metod odrušení a nehledám v něm napřirozené jevy. :o))) Odrušovač dávám pouze na napájení rádia a to spíš pro dobrý pocit....
Stejně se pokaždé dopracuju k tomu, že mám něco blbě ukostřené, nebo se mi opírá signálový kabel o nějaký drát v autě. Takže bych navrhoval vyhodit odrušovače, nanejvýš zkontrolovat alternátor, jestli z něj nesrší jiskry a neruší naprosto věechno v okolí 50 metrů a začal bych znovu...a pořádně... ;o)))

29.03.2006, 20:13 |
clown hele, ja dnes pripojoval novy radio po vykradeni auta a taky to piskalo .. sahnul jsem na ISO za radiem a to se mackalo na a signaly a konsoli pro upevneni radia .. kdyz jsem s tim hnul kousek dal, narovnal kabely okamzite to zmizelo .. ale taky jsem se lek :o))
No já to rádio i vyndal z kastlíku ven připojil napájení dráty přímo od baterky(a nastartoval) a dal i jiné signálové kabely a furt stejný. Tak to přeci nemůže být blbou instalací. Navíc auto pískalo ještě než jsem kompletně předělal muziku. Jediná věc co zůsteala v autě původní je alternátor a rádio. je to ///Alpine 7572.
Jen nechci vyhodit prachy za další krám...

29.03.2006, 22:02 |
clown vezmi discmana nebo jiny radio o zkus to
///A neni vse :o)
do patku jsem byl take alpinista :o))