Navštíveno 626x

30.03.2006, 14:58 |
alans Mám nějaký zbytky dřevotřísky tak se ptám kdybych ji použil místo MDFky. Bude vtom velkej rozdíl?

30.03.2006, 15:00 |
Smrada (M)
Podle toho na co. Drevotriska se rada droli, lepe v ni strhnes zavit samorezu, vseobecne je to dost nepevny material proti mdf ve stejne tloustce. Co se tyce napr. boxu na woofer, vice se rozpina, pak drnci a vznikaji pazvuky. Z drevotrisky jsem mel max podlahu, tam je to v pohode
jj jako Smrada... na podlahu dobry, ale to je tak vše doopravdy ! Nevyplaci se šetřit :o( vím je to rozdil, ale stojí za to !

30.03.2006, 16:02 |
dddd kdo videl MDF neřeší
sice je MDF těžší, ale je o dost lepší.... hlavně co se týká zvuku
takže na zadní plato rozhodně MDF?

30.03.2006, 16:31 |
Buča MDF je asi tak odhadem třikrát tak hutnější než dřevotříska, tím pádem je podstatně pevnější tak jak píše Smrada.
homer01: Ja bych řešil MDF nebo alternativní řešení tak jak v mém případě, ale rozhodně ne dřevotřísku.
buča: a jaký je alternativí řešení ?:-)))

30.03.2006, 17:32 |
hrabě A co dtd?? taky špatný????? zkoušel ji někdo???
DTD je defakto dřevotříska. Já s ní dost kamarádim, mám z ní podlahu a bočnice a materiál dobrej.... ale je fakt že z MDF by to bylo lepší... ale taky težší

30.03.2006, 18:13 |
BULOH Na plato bych dal bez problému OSB desku.
Je mnohem pevnější jak dřevotříska, neprohne se a má i impregnaci proti vlhkosti.
Na box ale MDF.

30.03.2006, 18:57 |
Buča homer01: Já osobně použiju origo plato, který přelaminuju, osadím kroužky, volný prostor se vystříkne pěnou a na závěr tak 3-4 mm laminátu na zpevnění. Ale je to drbačka. Důvod je takovej že se ještě navíc bude nadstavovat, pačemu mam ozvučnici zároveň jako půlku plata a je vykrojený středem nějakých 7 cm.

30.03.2006, 19:23 |
alans Zase jsem o něco chytřejší. Díky všem.
burča: no to je hezký ale moc pracný :-)) tak to já to asi udělám z MDF:-) nevíte kde v praze jí levně sehnat? dík

31.03.2006, 08:55 |
FSAL www.drevobis.cz