Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Tlumení po milionté

o Navštíveno 428x o
o 30.03.2006, 16:29 | Ladza
Koukal jsem tu po foru ale moc mi to hlava nebrala tak se chci zeptat jestli na vnější plech do dveří použít stejný mat jako na překrytí děr ve vnitřním plechu a jestli jiný tak jaký tlumení je nejlepší na vnitřní a jaký na vnější plech.Kolik m2 toho bude cca potřeba na pár předních dveří do hondy CRX.A jaště poslední otázka jak vytlumit zadní repro u CRX to bych měl vytlumit asi celý blatník .A kdybyste někdo měl foto jak jste tlumily CRX bylo by to dobrý . Předem dík

o 30.03.2006, 23:07 | 20bad
na vnitrni plech muzes pouzit to samy co na vnejsi, na vnejcim (co jsou diry) se lip pracuje snecim mekcim 2-3mm tr.dynamat, ale vetsi diry je lepsi zpevnit aby to "nevlalo" na vnitrni muzes pouzit treba asfaltovy lepicí desky (jsou docela levny u conrada) nebo Brax nater
o 30.03.2006, 23:10 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
idealni na kompletni tlumeni
[ Link ]
o 02.04.2006, 14:29 | Ladza
A jakej je rozdíl mezi tím sikadampem a tapajomatem .Ten dynamat je určitě dobrej ale je dost drahej zapoměl jsem napsat že scháním něco levnýho tzn že by bylo dobrý kdybych se v tím vším tlumením vešel tak do 1500-2000kč. co je lepší a výjde i líp cenově Brax nátěr naebo nějaký ty desky? Dík za odpovědi .
o 02.04.2006, 17:22 | tappaja
Napis na fbs@centrum.cz, myslim, ze tapmat udela svou sluzbu dobre a do ceny se vejdes s prehledem...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3798 sekund.