Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pioneer DEH-P7600MP

o Navštíveno 228x o
o 31.03.2006, 20:34 | Martyn
Co rikate na tohle rejdijou? K jake rade Clarionu / Alpiny to prirovnat? Jak je na tom v porovnani treba s Cla 558.. Diky.

o 31.03.2006, 22:10 | jarda
V podstatě, tohle ti nikdo nepřirovná, jsou to trochu odlišné světy, alpine dle mého dost analytický, detailní, pio víc zaoblenější a na výškách třeba může působit zastřeně ( osobně si nemyslím, že je to vždycky nevýhoda ), o cla nemůžu mluvit, slyšel jsem 958, ale jen krátce a také je to jiná kategorie.
Obecně si myslím, že pio může těžit z realativně bohaté výbavy, nevím jak tento model, hledat to nebudu. U mě osobně DEH P77MP je velmi vysoko, prostě se mi to líbí
BTW - pokud uvažuješ o 7600, tak moje 77 bude na prodej
o 01.04.2006, 15:11 | drumatiq
osobne som presiel z pio deh-p7400mp co je kvazi to iste na /////A 9812 a opacne by som to teraz uz nikdy neurobil,nemozes to porovnat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3554 sekund.