Navštíveno 601x

Tak jsem se tady na foru inspiroval a dnešní rano jsem soustružil...Tak,co vy na to?Má to cenu?

01.04.2006, 16:02 |
Pagoš Bacha na tu levou, aby ji spolujezdec "slyšel" a nezakrývala jí kaplička palubky.
To mě nějak nenapadlo...Dík!Ale jak jinak to udelat?dat je víš?A co ten vzhled?Líbí se nebo na pi..
proč spolujezdec ? stejně to máš nastavený jen a pouze na řidiče ;-)

01.04.2006, 19:14 |
ivls ten nápad se mi líbil už, jak to hodil na forum kdosi nedávno
jestli bude mít spolujezdec horší poslech vyzkoušíš - kdyžtak budeš trochu řidíč sobec .-))) - nebo něco vymyslíš, třeba kousek výš
určitě lepší řešení řešení, než jsi měl doposud
Ja ty vysky udelal takhle, jestli ti to pomuze. Jinak spolujezdec slysi celkem dobre, i kdyz je pravda, ze sem sobec a mam to nasmerovany spis na sebe :o) . Jinak verze je to pro me "docasna", nez zacnu jezdit na chatku a vyrobim neco z laminatu...
Jeste bych ti doporucit treba je zastavit do A-sloupku.

jojo tak dík:-)Vidím,že actionMed to má nasměrovaný podobně.Tak možná se do toho pustím a dodělám to až bude čas,ale je na tom dost práce a moc se v tom nevyznám,takže to bude spíš dlouhodobej proces:-)

01.04.2006, 23:59 |
Pagoš Beru to z pohledu soutěže, víš jak :-) A když k tobě někdo sedne do auta, měl by mít taky hudební zážitek a ne jen demoverzi :-)
Nejlepší místo je určitě v trojuhelníkách proti zrcátkům - vyzkoušeno.
No jo,ale moje úvaha vyplyvá z toho,že by místo poslechu a reproduktory by měli tvořit rovnoramenný nebo rovnostraný trojúhelník.Nevíte jak je to spravně to znění?
Za předpokladu,že mají tvořit tedy rovnostraný trojúhelník,tak bych je v autě se snažil umístit,co nejdál jak to jen jde...protože stejně toho rovnostranýho trojúhelníku nikdy nedosahnu...ale čím je dám dal od sebe,tím budu blíž ,,ideálu,,
Podle T.O.M.A.S. je praxe,ale jiná...
Já znám takovou teorii, aby výšky byly nad středobasem a co nejmíň odtržený. Dá se říct, že takhle je máš už dost mimo a to nemluvím o tom, jak se ty výšky za jízdy ztrácej kvůli hluku kolem oken apod.
Prostě jsem to tak měl, i na sloupkách a teď mě osobně se to jeví jako nejlepší.