Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > pokus o domečky

o Navštíveno 598x o
o 01.04.2006, 14:09 | xxfavo
Tak jsem se tady na foru inspiroval a dnešní rano jsem soustružil...Tak,co vy na to?Má to cenu?

foto k příspěvku  od xxfavo

o 01.04.2006, 14:10 | xxfavo

o 01.04.2006, 14:13 | xxfavo

o 01.04.2006, 16:02 | Pagoš
Bacha na tu levou, aby ji spolujezdec "slyšel" a nezakrývala jí kaplička palubky.
o 01.04.2006, 16:15 | xxfavo
To mě nějak nenapadlo...Dík!Ale jak jinak to udelat?dat je víš?A co ten vzhled?Líbí se nebo na pi..
o 01.04.2006, 19:09 | Pepíno_Honda
proč spolujezdec ? stejně to máš nastavený jen a pouze na řidiče ;-)
o 01.04.2006, 19:14 | ivls
ten nápad se mi líbil už, jak to hodil na forum kdosi nedávno
jestli bude mít spolujezdec horší poslech vyzkoušíš - kdyžtak budeš trochu řidíč sobec .-))) - nebo něco vymyslíš, třeba kousek výš
určitě lepší řešení řešení, než jsi měl doposud
o 01.04.2006, 19:56 | actionMed
Ja ty vysky udelal takhle, jestli ti to pomuze. Jinak spolujezdec slysi celkem dobre, i kdyz je pravda, ze sem sobec a mam to nasmerovany spis na sebe :o) . Jinak verze je to pro me "docasna", nez zacnu jezdit na chatku a vyrobim neco z laminatu...
Jeste bych ti doporucit treba je zastavit do A-sloupku.

foto k příspěvku  od actionMed

o 01.04.2006, 23:25 | xxfavo
jojo tak dík:-)Vidím,že actionMed to má nasměrovaný podobně.Tak možná se do toho pustím a dodělám to až bude čas,ale je na tom dost práce a moc se v tom nevyznám,takže to bude spíš dlouhodobej proces:-)
o 01.04.2006, 23:59 | Pagoš
Beru to z pohledu soutěže, víš jak :-) A když k tobě někdo sedne do auta, měl by mít taky hudební zážitek a ne jen demoverzi :-)
o 02.04.2006, 01:13 | T.O.M.A.S.
Nejlepší místo je určitě v trojuhelníkách proti zrcátkům - vyzkoušeno.
o 02.04.2006, 01:40 | xxfavo
No jo,ale moje úvaha vyplyvá z toho,že by místo poslechu a reproduktory by měli tvořit rovnoramenný nebo rovnostraný trojúhelník.Nevíte jak je to spravně to znění?
Za předpokladu,že mají tvořit tedy rovnostraný trojúhelník,tak bych je v autě se snažil umístit,co nejdál jak to jen jde...protože stejně toho rovnostranýho trojúhelníku nikdy nedosahnu...ale čím je dám dal od sebe,tím budu blíž ,,ideálu,,
Podle T.O.M.A.S. je praxe,ale jiná...
o 02.04.2006, 17:43 | T.O.M.A.S.
Já znám takovou teorii, aby výšky byly nad středobasem a co nejmíň odtržený. Dá se říct, že takhle je máš už dost mimo a to nemluvím o tom, jak se ty výšky za jízdy ztrácej kvůli hluku kolem oken apod.
Prostě jsem to tak měl, i na sloupkách a teď mě osobně se to jeví jako nejlepší.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3329 sekund.