Navštíveno 361x

02.04.2006, 11:14 |
Ivouš Je mi žinantní se na to ptát, ale nepotřebuji to pro sebe:-). Má někdo nějaké zkušenosti s adaptérem v podobě klasické kazety do které se připojuje výstup z CD (třeba discman)? Vcelku mě nezajímá zvukový projev, ale zda to vůbec funguje popř. kde se to dá koupit (pokud vůbec). Je to pro kamaráda, nenáročného posluchače, na motorku. Díky

02.04.2006, 11:24 |
jarkn

02.04.2006, 17:32 |
hrabě dříve jsem to používal taky, ale není to moc ok. mě ta kazeta po půl roce odešla. Byla tam v háji ta megnetická hlava.tak jsem ji reklamoval. a vzali ji. raději sem si kopil radijko na cd. Ta kazeta má značný šum. seženeš ji třeba i v hypernově nebo ve větším elektru.

02.04.2006, 17:34 |
clown mel jsem .. ale treba starsi SONY s full logic autoreversem to nebraly, pac se v tom nic netocilo synchronne .. ozubeni nebylo spojeno a paska nemohla byt dotahovana :o))

02.04.2006, 18:01 |
Ivouš v té motorce je pod kapotazi svisle umisteny kazetovy radio. CD ve svisle pozici jen tak nejaky nezahraje, na téhle motorce jezdi jen na dovolenou a občas na výlet, takže to bude hrát řádově několik hodin za rok. Pokud mu to trochu zahraje, bude spokojenej. Plnou logiku samo nemá, to bych se na tohle neptal :-)
Cus, vali se mi to tu v supliku, pokud to chces, je to tvoje :-)

04.04.2006, 01:37 |
erix7 (K)
taky mam jeden zbytecnej, balo to pribaleno k memu MD Walkamanu