Navštíveno 418x

02.04.2006, 18:27 |
Gzero zdravim. ma niekto skusenosti zo zapojenim dvoch alternatorov? mechanicky nie je problem ale elektricky. treba pouzit nejaku ochranu, alebo ich staci zapojit paralelne aby to fachalo? diky
!Zaleze jake mas altiky. ja mam v aute taky 2. Jeden je klasicky pripojenej a ten druhej ma vlasni regulaci, tak na nej nemusis tahat buzeni s zarovkou, ale jen pri sichr kablik. Jinak zapojeny musej bejt paraelne. Ja jsem si akorad predelaval regulace, aby nespinaly oba naraz ( motor dostava hrozne soky, kdyz je jednorazovej velkej odber. )

02.04.2006, 19:18 |
Gzero no jeden 70A druhy 90A, bude sa to dat zkombinovat?nebude problem z tym ze maju rozdielne A?
Gzero : No ja mam 76 a 100 a funguje to v pohode. Jen pocitej s tim, ze pokud nepredelas regulace, tak bude moto dostavat soky typu poklesu otacek a naslednym vyrovnavanim chodu motoru. Kdyz mi to predtim bezelo na volnobeh a byl odber muziky, tak mi i 150rpm poklesly otacky a pak to slo na 1200rpm a pak na puvodnich 1000rpm, ale to bylo jen zlomek casu. Jinak ok.

03.04.2006, 16:12 |
Gzero diky za info :-)