Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > dva alternatory

o Navštíveno 418x o
o 02.04.2006, 18:27 | Gzero
zdravim. ma niekto skusenosti zo zapojenim dvoch alternatorov? mechanicky nie je problem ale elektricky. treba pouzit nejaku ochranu, alebo ich staci zapojit paralelne aby to fachalo? diky

o 02.04.2006, 19:11 | Barthez
!Zaleze jake mas altiky. ja mam v aute taky 2. Jeden je klasicky pripojenej a ten druhej ma vlasni regulaci, tak na nej nemusis tahat buzeni s zarovkou, ale jen pri sichr kablik. Jinak zapojeny musej bejt paraelne. Ja jsem si akorad predelaval regulace, aby nespinaly oba naraz ( motor dostava hrozne soky, kdyz je jednorazovej velkej odber. )
o 02.04.2006, 19:18 | Gzero
no jeden 70A druhy 90A, bude sa to dat zkombinovat?nebude problem z tym ze maju rozdielne A?
o 02.04.2006, 23:59 | Barthez
Gzero : No ja mam 76 a 100 a funguje to v pohode. Jen pocitej s tim, ze pokud nepredelas regulace, tak bude moto dostavat soky typu poklesu otacek a naslednym vyrovnavanim chodu motoru. Kdyz mi to predtim bezelo na volnobeh a byl odber muziky, tak mi i 150rpm poklesly otacky a pak to slo na 1200rpm a pak na puvodnich 1000rpm, ale to bylo jen zlomek casu. Jinak ok.
o 03.04.2006, 16:12 | Gzero
diky za info :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3038 sekund.