Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > vyber HU

o Navštíveno 642x o
o 02.04.2006, 21:11 | Martyn
Pomozte mi vybrat HU, z tehle kandidatu..
1) Clarion 765, absolutni narez libi mooc, jiz mene se mi ale libi jeho cena.. Jety asi jen tak nesezenu a novy je za raketu:( Nicmene pokud by mel byt rozdil ve zvuku oproti ostatnim opravdu veliky uvazoval bych..
2) Clarion 758 (ted nevim presne oznaceni, proste 7 rada model 2005). Horky kandidat, rozumna cena (muzu mit jety za rozumne, teda jestli se Clown rozhoupe:), zvukove zrejme na vysoke urovni, ale design 05 Clarionu mi uplne nesedi.. ale urco bych ho prezil bez problemu:o)
3) Clarion 655 - super cena, 6 RCA, design viz vyse, zrejme by asi taky stacil..?
4) Clarion 665 - kdyby mel 6 RCA asi by bylo rozhodnuto, bohuzel nema:( ale stejne uvazuju, libi moc, design dokonalej, jen se bojim o zvuk - prece jen uz je z "levnejsi" produkce clarionu a ty RCA..:((

Mno Clariony mam fakt rad, ale jsou i jine alternativy..
5) Pioneer 7700MP - mno existuje ale nejako me k tomu nic netahne, asi nee.
zato tyhle dva jsou vice nez zajimave..
6) Sony CDX-M7815X - moc libi design, 3pary 4V vystupu, a hlavne super cena:) Jen nevim co zvuk, zvesti o "kvalite" Sony autoradii jsem slysel vice nez dost.. [ Link ]
7) Kenwood Excelon KDC-X789 - tenhle je zatim nejvaznejsi kandidat z mimo clarionackych:) 24bit D/A prevodnik, 3 pary 5V (!) vystupu, moooc hezkej decentni vzhled, slusny displej, to vse za "lidovych" 187USD:o) Kenwooda jsem mel a nestezoval jsem si jako vubec, hral moc fajn..
[ Link ]

foto k příspěvku  od Martyn

o 02.04.2006, 21:58 | prohifi.cz
ja bych sel do ty 758ky, pripadne 768ky (ale jeste jsme neslyseli)
o 02.04.2006, 22:01 | BMW_318iS
/////A
o 02.04.2006, 22:34 | jarda
jako Milan z tohoto výběru 758, jinak kenwood mě taky zaujal, jen mi u nich přijde design - a je to dost krok naslepo ( pro mě, ale bylo zajímavé porovnání Cla vs ///A vs Kenwood v této cenové relaci...do 10t )
o 02.04.2006, 23:11 | tommas
Jako jarda, zajímalo by mě porovnání ///A, Clar. a Kenw.
Jinak Sony se obloukem vyhni.
o 03.04.2006, 07:41 | Martyn
765 (768) by se mi samozrejme moc libila, ale ta cena je strasna palka:( 758 uz je lepsi cenove a kvalitkou na tom bude urcite taky vyborne, me popravde hlavne zajima ten Kenwood, fakt se mi libi, 5V vystupy a 24 bit D/A - urcite to nebude hrat spatne...
BMW - ///A urcite super stroje ale me nelibi.. Jedine co by se mi od //A libilo je 9855 ale jsme zase u te ceny:o)
tommas - proc to rikas o Sony? Mas nejake zkusnost s temihle novymi vyssimi radami nebo jen "jedna baba povidala"..?

foto k příspěvku  od Martyn

o 03.04.2006, 08:27 | jarkn
na ten kenwood excelon zabudni, je to urcene pre americky trh.... a tym aj funkciami.
Ked si xces pozriet modely pre tento rok od kenwoodu, tu si stiahni katalog
[ Link ]
o 03.04.2006, 12:17 | Martyn
jarkn - mno z toho co jsem sem dal je drtiva vetsina urcene pro US trh - a to vadi?:o) Az na to ze nepujdou nejake radia.. Do ted jsem nemel zapojenou ani antenu takze tohle fakt neresim:D
Safra chlapi poradte, asi vyzkousim toho Sonaka.. Zase nejakou prehnanou hudbu zatim mit nebudu (Audison Lr 605, kompa Hifo Atlas 2x, woofer GZ), casem mozna prikoupim nejake Hifo na woofer a vymena Audisonu za 4k Hifo... Takze by ta Sonka mohla stacit, ne?
o 04.04.2006, 20:52 | -Hans-
5V vystupy a 24 bit D/A - urcite to nebude hrat spatne...
To asi nebude:o)

9855 je nehorázná, ale 16k

CLARION:DXZ 768RMP - budu mít já... pohoda zvuk za pohoda prachy:o)
4V, jednoduchou LPF a HPF umí, 6 RCA, pohoda...
o 05.04.2006, 07:13 | Martyn
Prave si rikam ze takovahle kombinace u toho Kenwooda zni slibne..
9855 "bych jako mohl":) Ale ty prachy "bych jako nemohl":)
DXZ 768 kua strasne moooc libi ale je to cenove taky trosku dal:(
Nakonec obednano Pio DEH-77MP, snad bude ok, pochybuju ze za ty prachy (6K) bude neco lepcejsiho..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4048 sekund.