Pomozte mi vybrat HU, z tehle kandidatu..
1) Clarion 765, absolutni narez libi mooc, jiz mene se mi ale libi jeho cena.. Jety asi jen tak nesezenu a novy je za raketu:( Nicmene pokud by mel byt rozdil ve zvuku oproti ostatnim opravdu veliky uvazoval bych..
2) Clarion 758 (ted nevim presne oznaceni, proste 7 rada model 2005). Horky kandidat, rozumna cena (muzu mit jety za rozumne, teda jestli se Clown rozhoupe:), zvukove zrejme na vysoke urovni, ale design 05 Clarionu mi uplne nesedi.. ale urco bych ho prezil bez problemu:o)
3) Clarion 655 - super cena, 6 RCA, design viz vyse, zrejme by asi taky stacil..?
4) Clarion 665 - kdyby mel 6 RCA asi by bylo rozhodnuto, bohuzel nema:( ale stejne uvazuju, libi moc, design dokonalej, jen se bojim o zvuk - prece jen uz je z "levnejsi" produkce clarionu a ty RCA..:((
Mno Clariony mam fakt rad, ale jsou i jine alternativy..
5) Pioneer 7700MP - mno existuje ale nejako me k tomu nic netahne, asi nee.
zato tyhle dva jsou vice nez zajimave..
6) Sony CDX-M7815X - moc libi design, 3pary 4V vystupu, a hlavne super cena:) Jen nevim co zvuk, zvesti o "kvalite" Sony autoradii jsem slysel vice nez dost..
[ Link ] 7) Kenwood Excelon KDC-X789 - tenhle je zatim nejvaznejsi kandidat z mimo clarionackych:) 24bit D/A prevodnik, 3 pary 5V (!) vystupu, moooc hezkej decentni vzhled, slusny displej, to vse za "lidovych" 187USD:o) Kenwooda jsem mel a nestezoval jsem si jako vubec, hral moc fajn..
[ Link ]