Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Felina-signály

o Navštíveno 270x o
o 02.04.2006, 23:04 | tommas
Kudyma taháte signály na Felině? Dneska sem si s tim hrál a nejsem nějak spokojen. Vzal jsem to prostředkem kolem topení, pak pod sedačkou skrz tu díru a zase k tunelu a pak do kufru. Ale je to v jednom mistě docela blízko el. instalace v autě, bojím se rušení.

o 02.04.2006, 23:33 | Pluto
Jednoduše prahama. Jedním signály a druhým napájení, je to sranda, jde to v pohodě.
o 03.04.2006, 00:59 | jarda
jako Pluto, zatím s rušením žádné problémy
o 03.04.2006, 07:31 | tommas
Jj, taky sem to plánoval prahama, ale chtěl jsem se vyhnout elektroinstalaci. Nemůžu to vyzkoušet dokud nepřijde pojistka.... :-(
o 03.04.2006, 14:12 | hotdog
no já to mám pravým prahem a není problem i když za kaslíkem mám elektrátnu jako prase od alarmu, neonu, centrálu tak nemám problem, signál pod plastem v prahu a napájenízesů na podlaze taky v pravo. mám tam i souběh asi 30cm a nic
o 03.04.2006, 16:38 | Creams
no ja to tahl v levém kde je el.instalace a absolutně bez problému no nevim. mám to tak už rok a no problemo !
o 03.04.2006, 19:44 | tommas
Dík, až konečně přijde ta pojistka a uvidíme...
o 03.04.2006, 20:27 | Yawor
no mně to xenon narval do tunelu jak je řadička, sice padlo pár plastů za oběť ale historie se neptá ;o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3173 sekund.